EMILIA 1 ÅR!

Mamma och pappa är så stolta över att ha världens finaste, busigaste, gladaste & mest underbara tjej.
Det sägs att tiden går fort när man har roligt och det måste stämma för detta året har bara flugit förbi.
Idag blir du stora tjejen. Idag fyller du 1 år. Idag är det din dag! Grattis hjärtat. Vi älskar dig! ♥
 
Hurra hurra hurra för Emilia på din 1 års dag!

PÅ EN SEKUND FÖRÄNDRADES VÅRA LIV

För 1 år sedan den 31a Januari klockan 01.39 kom hon. Vårat allt, vårat liv, vårat hjärta, våran lilla tjej, våran fina Emilia. På bara en sekund förändrades vårat liv helt och hållet. Från att bara varit vi 2 var vi helt plötsligt 3. På bara 1 sekund så blev man verkligen vuxen på riktigt. Världens häftigaste och mäktigaste känsla som inte går att beskrivas i ord, en liten människa som vi skapat, vårat kött och blod, hon var bara vår. Våran egna lilla människa. Den bästa dagen i mitt och Christians liv, tror inte att någon av oss hade kunnat föreställa sig hur mycket kärlek man kan ha för en liten människa man precis träffat. Vi bara svävade på moln och jag minns att jag tänkte flera gånger för mig själv, "shit jag är mamma nu, Christian är pappa, detta är våran dotter!" Världens underbaraste känsla.
 

FÖR EXAKT ETT ÅR SEDAN...

Så var man inte så himla fräck. Vid denna tiden förra året åkte Christian och jag in till förlossningen på Östra sjukhuset och vi båda var nog både spända, nervösa och lite rädda på samma gång. Mina värkade hade börjat tidigt på morgonen runt klockan 04 redan och efter ha gått hemma med värkar i nästan 10 otroligt långa timmar och klockan blivit runt 14 på eftermiddagen ringde vi in till Östra och fick klartecken om att vi kunde åka in. Vid 14.30 när vi kom fram fick vi ett rum på förlossningen där vi fick tillbringa resten av dagen/kvällen. Både jag och Christian var höga som hus utav all lustgas som vi nästan "slogs" om och vi hade så jädra roligt där mitt i allt det jobbiga och skrattade åt precis allt. Efter många många jobbiga, plågsamma, smärtsamma men sammtidigt väldigt roliga timmar föddes våran efterlängtade lilla prinsessa. Jag minns det som om det var igår! Den bästa och finaste och jobbigaste dagen i våra liv! Men så himla värt det!
 
Magen 1 vecka innan Emilia föddes

PAPPAS TJEJ

Igår morse kom pappa hem från jobbet efter 3 dygn borta. Emilia blev så glad när hon såg att pappa var tillbaka igen. Det blev både puss och kram kalas här hemma.
 

LÖRDAG

Pappa Christian jobbar hela denna helgen och är borta ända tills på måndag så jag och Emilia försöker att roa oss bäst vi kan på egen hand. Igår var vi hemma hos min mamma och pappa och sov över. Idag eftermiddag åkte vi hem och tvättade och grejade här hemma med mindre roliga saker men som tyvärr måste göras vare sig man vill eller inte. Senare på kvällen efter några maskiner tvätt åkte vi upp till Christians mamma och pappa och hälsade på och var där tills klockan blev så mycket att Emilia knappt orkade hålla sig vaken. Nu är det bara två av tre nätter kvar tills pappa Christian kommer hem igen. Vi kämpar och håller tummarna att tiden gårt fort fram tills på måndag för nu börjar vi att sakna pappa.
 
Tjejen som älskar allt som går att äta. Hemma hos farmor och farfar blev det massa goda bär till efterrätt.
 

POTTRÄNINGEN

Nu är det ganska exakt 3 veckor sedan som vi började lite smått med potträningen med Emilia. Varje morgon när vi vaknar sätter vi Emilia på pottan då hon ändå ska få ny blöja och om vi är hemma under dagen så sätter vi henne även någon gång då och alltid när vi kommer hem på kvällen i samband med tandborstningen och blögbytet inför natten. Detta har verkligen gått 100 gånger bättre än vad vi någonsin vågat tro eller hoppats på, för redan nu fattar Emilia vad det är hon ska göra på pottan. Senaste 12 dagarna har Emilia bajsat i sin blöja endast 2 gånger och kissar nästan varje gång som vi sätter henne på pottan. Det är svårt att avgöra vem som är stoltast av oss här hemma efter att det kommit kiss eller bajs på pottan för Emilia skiner som en sol när vi applåderar och hurrar efter att hon gjort sitt. Världens duktigaste (inte ens 1åriga) tjej!
 
Vem har sagt att det är tråkigt/jobbigt med potträning? Vi har jätte roligt här hemma!

EGENTID

Christian var ledig från jobbet några dagar nu i veckan och då passade jag på att ha lite barnledig egentid. Jag åkte hem till Sofia i stan och hon lagade supergod lax med fetaost, vilket passar mig perfekt då lax är en av mina absoluta favoriter. Till efterrätt blev det digistivekex, vaniljkesella med bär. Vi åt så att iallafall jag höll på att spricka för att det var så himla gott och satt och pratade och skrattade i flera timmar tills vi märkte att klockan hade blivit väldigt mycket. Hur mycket man än älskar sitt barn så är det så himla skönt emellanåt att få vara utan dom och göra saker som man själv vill utan att behöva tänka på att hålla ögonen på en galning som bara vill busa och tycker att allt man egentligen inte får göra är extra roligt. Så denna dagen var verkligen guld värd och när man kom hem hade man ny energi igen till sitt lilla busfrö.
 
 

BARNPALATSET

I onsdags var vi iväg hela våran lilla familj på Barnpalatset i Gamlestan för att leka. Det var första gången som vi var med Emilia på något lek och busland. Det var gratis för alla vuxna och barn under 1 år så det var perfekt för oss som kunde gå in gratis alla tre. Eftersom vi var där tidigt på en vardag var det nästan inga andra barn där alls, kanske max 4 andra ungar som oxå var där och lekte. Emilia lekte i bollhavet, åkte rutschkana och hoppade lite i hoppborgarna. Efter 45 minuters lek och bus var Emilia helt slut och sov som en stock i bilen på vägen hem.
 
 

IDA 23 ÅR

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min lillasyster födelsedag, hurra hurra hurra! Idag blir min lilla skitunge hela 23 år gammal! Tänk vad tiden går fort! Grattis på din dag! Bästa syster man kan ha! ♥
 

BVC

Idag var det återigen dags för BVC besök för Emilias del. 1 års kontrollen och spruta. Först tog vi längd och vikt och det var som vanligt inga problem. Emilia vägde 9580 g och var 74.5 cm lång. Efteråt var det den dumma sprutans tur och Emilia blev lite ledsen när barnmorskan stack henne i varje lår. Men som tur är gick det över ganska fort igen och när vi skulle gå vinkade Emilia hej då och verkade redan glömt av att hon nyss blivit stucken. Skönt att ha det gjort och nu hoppas vi att det inte blir någon feber ikväll, för ikväll ska vi på kalas. Min lillasyster fyller 23 år!
 
 

EMELIE & BARNEN

Igår var vi hemma hos Emelie och barnen på eftermiddagen och lekte och busade. Det var längesedan vi sågs nu om man bortser från Filips kalas förra veckan, så det var mysigt att träffas ensamma igen och bara tjöta om allt och inget. Vi hade mycket att ta igen och barnen lekte så fint och var så nöjda. När vi skulle hem hann vi inte mer än att svänga ut ifrån gatan innan Emilia hade somnat så gott i sin bilstol. Då vet man att hon är nöjd.
 

LÖRDAGMORGON

Jag hade mer än gärna legat kvar i sängen en stund till och gosat, men jag och Christian ska upp nu och äta frukost, lämna Emilia hos farmor och farfar och åka till gymmet för ett bodypump pass!


EMILIA OCH HENNES KOMPISAR

Idag var vi uppe med tuppen (enligt oss) Vi var bjudna hem till Camilla och Alicia kl 10. Linda och Walter var oxå ditbjudna. Vi har alla gått i samma föräldragrupp när vi väntade våra små och har fortsatt att hålla kontakten efteråt vilket är jätte roligt både för oss stora men även för barnen. Camilla bjöd på jätte god mat och barnen lekte och busade. Emilia fick en tidig födelsedagspresent utav Walter. En jätte fin pusselmatta. En väldigt mysig och trevlig start på dagen att få träffa tjejerna och de små busarna.
 

FÖRSTA STEGEN

Det har varit full rulle för mig och Emilia när Christian har varit iväg och jobbat. Igår var Abbe här och hälsade på tillsammans med Jonas och Matilda en stund efter skolan. Senare på eftermiddagen kom Anna hit och vi gjorde hemmagjorda pizzor och efter åt vi semlor medans vi tittade på Svenska Hollywood fruar på tv. Emilia tog även sina 2 första steg under kvällen. Jag skulle gå med henne till soffan men släppte hennes hand för tidigt men då tog hon dom två sista stegen själv fram till soffan. Både jag och Anna var helt chockade och försökte få henne att göra om det, men det ville inte Emilia.
 
Lika knäppa som dom ser ut ♥

BORACAY

Idag är en sån dag som jag bara längtar bort, bort från detta svinkalla och mörka land. Jag vill till sol, bad och värme. Dricka en kall drink på stranden, känna sanden mellan tårna och solen steka på kroppen. Drömmer mig tillbaka till då jag och Christian var i Filippinerna och Thailand i 1 månad och bara gled runt och levde som en kung och drottning i paradiset. Det var den bästa resan någonsin och jag längtar redan tills nästa resa tillsammans med våran lilla familj.
 
Filippinerna / Boracay. Mars 2011

FÖR EXAKT ETT ÅR SEDAN...

Var jag ca. 35 kg?!?! tyngre än vad jag är idag (nej jag skojar inte) och såg ut som en vätskefylld padda! På den tiden var jag stor som en buffel, smidig som ett kylskåp och behövde hjälp med att både ta på och av mig mina skor/strumpor. Då var vi två stycken här hemma som bara längtade och längtade efter att få se vår lilla bebis så otroligt mycket och tyckte att dagarna gick så himla långsamt. På den tiden var jag helt sten säker på att lilla Emilia som låg där inne i magen var en liten pojk, för det hade jag drömt om så många gånger. Även Christian trodde på en liten kille. På den tiden visste vi inte att det istället var världens finaste lilla prinsessa som låg där inne och väntade på att få komma ut exakt 2 veckor senare. Den bästa dagen i mamma och pappas liv! Värt varenda extra kilo!
 

PLAY DATE

Idag har jag, Emilia och Anna varit hemma hos Somru och lilla söta Olivia och hälsat på i deras nya lägenhet som dom nyligen flyttat till. Olivia hade ett eget rum fullt med massa roliga leksaker som tjejerna lekte med. Olivia och Emilia pussades och gosade och var så söta tillsammans när dom lekte. Vi vuxna åt kex, ost, morottsstavar, gurkstavar med massa goda dipper och hade det mysigt vi med.
 

1 ÅRS KALAS

I söndags var vi på 1 års kalas i kortedala hemma hos familjen Babunovic. Lille Filip är inte så liten längre utan fyllde 1 år i måndags och detta firades med ett stort kalas och tårta. Filip fick en egen tårta med grädde och smårgåsrån. Grattis till stora killen!
 
 

GRYMMA TJEJER

Idag drog Karolina med mig på ett boxningspass på SATS i kompassen inne i stan. Det var första gången för mig någonsin med boxning. Shit vad jobbigt det var men så jädra roligt! Jag kämpade iallafall på som en idiot och jag var verkligen helt slut efter det 75 minuter långa passet. Det var väldigt roligt att träna med Karolina som är lite av ett proffs i gemförelse med mig som måste sett väldigt rolig ut när jag hoppade runt där och försökte mig på alla olika övningar som jag lyckades sådär med. Men någon gång måste ju vara den första och jag ser verkligen fram emot fler sånna här pass. Bra träning och väldigt roligt samtidigt. Tack Karolina! Undrar bara hur jag kommer må i kroppen imorgon. Jag går redan som om jag bajsat ner mig öm i kroppen som jag är. Mina händer skakar och har gjort nu hela kvällen sedan vi slutade passet, då snackar vi om att vara riktigt odentligt otränad! Men detta ska det iallafall bli ändring på nu! Är mer taggad än någonsin!
 
 

HAPPY DAY

För några veckor sedan fick jag reda på att jag hade kommit in på Förskollärarprogrammet här på Göteborgs universitet nu i januari. Eftersom Emilia inte börjat på dagis än och Christian jobbar så fanns det inte en chans för mig att jag skulle kunna tacka ja till platsen. Jag tackade ändå ja och var super taggad på att börja plugga, fast jag inners inne visst att det inte var någon idé. Tycker samtidigt att det är alldelles för tidigt för Emmi att börja på dagis nu. Hon fyller 1 år om 2 veckor. Vill att hon ska vara lite större innan. Men någon sa till mig att man i vissa enskilda fall kan "spara" eller "behålla" sin plats på universitetet till nästa termin, alltså till hösten. Så jag har ringt runt som en dåre nu i 1 veckas tid och försökt få tag på rätt personer och jar har bara skickats runt till olika nummer och personer som ingen visste svaret på något. Så äntligen till slut igår så fick jag tag på kvinnan som hade hand om dessa ärenden. Hon sa att jag kunde spara min universitetsplats eftersom att jag inte hade dagisplats till min dotter och att det räknades som ett giltligt skäl att få behålla sin plats tills senare. Gissa om jag blev glad! Så himla skönt att veta att jag har en plats till hösten klar! Nu ska jag bara skicka in lite papper och personbevis på både mig och Emilia så att dom ser att allt stämmer. Jag är så jädra glad över detta! Så nu till hösten ska jag börja plugga på unniverstitetet här i Göteborg. Ska bli så himla roligt och jag längtar redan. Yaaay!!
 

PARI & KAROLINA

 Idag var vi hemma hos Pari & Karolina inne i stan och hälsade på. Först åkte vi till gamla cafe Tin tin och köpte med oss mat hem till dom. Älskar deras kyckling potatis med curry och har säkert ätit det minnst 1000 gånger. Förr i tiden var det mitt och mina kompisars "nattmat ställe" efter att vi hade varit ute och festat eftersom att det är öppet dygnet runt och ligger centralt. Efter att vi hade ätit blev det semla och tårta och massa smågodis. Får väl skylla på att det varit lördag idag för att inte få alltför dåligt samvete. Senare på kvällen skulle Karolina iväg och träffa några från sitt jobb, så Pari åkte med oss hem och vi slappade i soffan och tittade lite på Sagan om ringen. (filmen som håller på i all evighet) Nu blir det snart sängen för imorgon blir det jobb för Christians del, jag och Emilia ska på 1 års kalas i kortedala.
 
 

NU ÄR JAG EN SATSARE

Idag var det invigning på Torpavallen för nybyggda träningsanläggningen SATS. Både jag och Christian var där för att titta. Det var jätte stort och fint, allt var nytt och jätte fräscht. Det slutade självklart med att vi både köpte oss var sitt gymkort där. Så nu jävlar ska det tränas! Ska bli riktigt skönt att slippa vårat gamla obemannade, tråkiga och slitna gym där det till 98% tränar endast killar. Nu blir man förhoppningvis lite mer mottiverad till att träna. Är riktigt taggad nu.

LÖRDAGSMYS

Härligt med lördag när hela familjen är hemma. Vi har precis ätit frukost alla tre och nu ligger Emilia och myser med pappa i sängen framför barnkanalen på tv.
 

FREDAG

Kom ganska nyligen hem. Fredagen blev en heldag hemifrån kan man säga. Jag, Emilia, Christian och Patrick åkte in tidigt till stan för att titta runt lite. Efter ett tag mötte även Filip och Pari upp oss och vi satte oss och tog en fika. Lite senare kom Karolina in till stan oxå direkt efter att hon slutat jobbet. Sedan blev det även lite shopping för både min och Christians del. Vi var i stan ända tills det stängde 20.00 och efter det åkte vi direkt hem till Christians föräldrar och hade fredagsmys.
 
 
Jeans shorts - Bikbok 299 kr. Gant klocka (Christians) - 1790 kr. Vit Peplum topp - Zara 79 kr.
 

PLÖTSLIGT HÄNDER DET...

Man går där inne på Ica och ser helt plötsligt att dom har Erbjudande på bjöjor. Hela 3 paket för endast 199 kr. Tänk att dessa saker kan göra en lycklig nuför tiden. 
 

SOFIA

Igår hade jag och Emilia besök utav min fina barndomsvän Sofia. Hon hade köpt med sig jätte muffins som vi åt och var hur goda som helst. Vi bara satt och pratade om allt mellan himmel och jord i flera timmar, vi hade väldigt mycket att ta igen då vi tyvärr inte hinner träffas så ofta som man egentligen hade velat. Emilia och Sofia satt och myste tillsammans i soffan och Emilia trivdes som fisken i vattnet och var ovanligt lugn hela kvällen. Jätte mysigt att äntligen träffas igen.
 
 

TISDAG

Nu är vi ensamma igen jag och Emilia. Christian åkte precis till jobbet och är borta tills imorgon. Emilia somnade precis och det är helt tyst i hela lägenheten. Känns skit tråkigt, sedan gör ju detta vädret verkligen inte saken bättre. Som tur är så är Sofia på väg hit och ska hälsa på oss idag så det händer något roligt iallafall. Längesedan vi såg nu så det ska bli roligt att äntligen träffas.
 
Tur att jag har min lilla busfia som underhåller mig här hemma när pappa är borta

UPPE MED TUPPEN

Idag vaknade jag tidigt, eller ja efter att Christian gapat på mig några gånger att mitt larm ringer. Jag skulle upp och köra Christians syster Annelie med familj till landvetters flygplats för idag åker dom grisarna till Miami och Bahamas i 3 veckor. Nä jag är inte alls avundsjuk, inte det minsta. Hade verkligen inte varit helt fel att få komma ifrån detta gråa och trista land för ett litet tag.
 
 
 

LÄKARBESÖK

Tidigare idag var vi på vårdcentralen med Emilia för att kolla upp hennes hosta som hon haft nu från och till i flera veckors tid. När vi träffade läkaren lyssnade hon på Emilias lungor, tittade i öronen, i halsen, sedan tog dom även en temp och ett litet stick i fingret. Emilia var så duktig och satt helt stilla och lät doktorn undersöka henne utan några konstigheter, även när hon blev stucken i fingret satt hon lugnt och stilla. Läkaren frågade oss om Emilia alltid brukade vara såhär lugn och snäll. Proverna visade att allt var som det skulle med Emilia, det enda var att hon var lite röd i vänster öra och att vi skulle vara lite uppmärksamma så det inte inte blir värre och ukvecklas till någon typ av infammation, men det kunde lika väl förvinna helt av sig själv oxå. Så vi får hålla tumarna och hoppas på det sista. Däremot känner jag mig väldigt hängig, haft ont i huvudet och halsen hela dagen och är jätte förkyld. När vi kom hem från vårdcentralen bäddade jag med täcke och kudde i soffan och sov i flera timmar. Det behövdes verkligen för nu känner jag mig lite piggare.
 
Pappa visar hur det ska gå till

LYCKA

Lycka är när pappa äntligen kommer hem från jobbet!

 


VÅRDCENTRALEN

Precis pratat med en kvinna på vårdcentralen och fick en tid till Emilia kl 13 i eftermiddag. Får hoppas det inte är något men det är alltid skönt att ha kollat upp det så att man vet säkert. Speciellt nu när man hör om alla RS-virus och annat som går runt nu speciellt bland små barn. Emilia har iallafall sovit gott nu på morgonen och hostat lite midre än inatt. Men jag är fortfarande jätte pigg så det är ingen ide att lägga sig och somna om. Snart kommer Christian hem från jobbet så ligger nog kvar i sängen och pillar med datorn tills han kommer hem så vi kan äta frukost tillsammans.
 

JOBBIG NATT

Ligger här i sängen helt klarvaken. Emilia har haft en jobbig natt med världens hosta så nappen har flygit över halva rummet flera gånger. Christian har jobbar inatt så min bror sov här med oss inatt och stackarn har inte heller fått många timmars sömn eftersom vi båda vaknat hela tiden av Emilias hostande. Nu stack Abbe iväg till skolan och jag ligger kvar vaken i väntan på att klockan ska bli 8 så att jag kan ringa till vårdcentralen. Känns som det är dags att kolla upp hennes hosta nu som hon haft från och till i flera veckor. Men nu tyckte jag att det rosslade igårkväll när hon andades oxå, då är det lika bra att kolla så att det inte är något.
 

30 ÅRS KALAS

Igår var vi på Annelies 30 års kalas/fest. Hon hade hyrt lokal och bjudit massa vänner och släkt. Det bjöds på massor av god mat som farfar Ricky hade lagat och sedan blev det tårta och massa annat gott. Tror inte att någon behövde gå hem hungrig ifrån kalaset. Wasfi var DJ och det var massa musik, alla barnen lekte och hade det roligt tillsammans, Annelie fick många fina presenter. En väldigt lyckad kväll helt enkelt. Alla verkade nöjda, stora som små.
 

STOR DAG IDAG

Om någon skulle ha sagt till mig för typ två år sedan att jag en dag skulle ljubla och bli alldeles lycklig av att någon skitit så hade jag nog bara garvat åt han eller henne. Men idag är en lyckans dag. Emilia bajsade på pottan för första gången. Efter bara tredje gången som hon sitter på pottan så skiter hon. Det är pappa flicka det! Så glad som både jag och Christian blev efter detta har vi någon aldrig blivit över en brun korv förut. Vi klappade händerna och ljublade så grannana måste ha undrat om Emilia lärt sig att hjula eller något här hemma. Nej men hon har skitit för första gången på pottan och för oss är det ungeför lika stort! Våran duktiga Emilia!
 
Vi tjejer kan faktiskt göra två saker samtidigt!
 

POTTRÄNING

Igår på kvällen tog vi upp Emilias potta och satte henne på den mest för att hon skulle få testa på att sitta på den. Hon satt i ungefär 2 minuter och verkade väldigt nöjd. När jag tog bort henne från pottan hade hon kissat. Mammas duktiga tjej. Skadar inte att börja i tid, bara att göra det till en enkel rutin, att tex. varje morgon och kväll sätta henne på pottan när man ändå ska byta blöjan. Vi får se hur detta går. Än sålänge verkar hon väldigt nöjd iallafall.
 

FREDAG

Igår åkte vi hem till mina föräldrar när vi hade vaknat på morgonen. Vi åt tacos till middag och slappade sedan i soffan framför tvn. Mamma var i Ullared nu i veckan och hade köpt en liten toalettring för barn till Emilia som vi testade. Hon undrade nog mest vad vi sysslade med. På eftermiddagen åkte vi hem och Christian åkte och tränade. Senare på kvällen ringde Christians bror Patrick som kom hem ifrån Dubai igår tidigt på morgonen. Så det slutade med att vi tog ett spontanbesök upp till Emilias farmor, farfar, farbror Patrick och Maddis oxå.
 

PANNKAKOR

Ikväll gjorde vi pannkakor. Eller jag gjorde pannkakor medans Christian passade våran huligan. Emilia är verkligen överallt och busar, om hon inte står och hänger och klänger på mig i köket och bara gapar på att jag ska lyfta upp henne typ så är hon inne i alla kökslådorna, rotar och slänger ut saker över hela köksgolvet, klämmer fingrarna i lådorna, blir förbannad/lite ledsen pappa hjälper henne ta bort fingrarna, sedan fortsätter hon direkt med att öppna lådan igen tills hon klämmer sig igen, vilket hon oftast brukar göra. Det blev iallafall några pannkakor tillslut och Emilia älskade det! Hon åt utan att titta upp ifrån sin tallrik en enda gång och när vi frågade om hon ville ha mer nickade hon och när hon fick mer pannkaka på sin tallrik klappade hon händerna av lycka. Tjockis! När hon var klar var det för första gången någonsin inte en enda smula på golvet. Så det blev nog inte sista gången som jag stod och gjorde pannkakor om Emilia får bestämma!
 
Koncentrerad

STORA TJEJEN

Idag var vi tre en sväng i Allum för att kika lite, Christian ville till Pondus som har startat sin rea nu. Vi hann inte mer än att komma till Allum när vi sprang på Pari & Karolina av en slump. Så efter att vi hade kikat klart i Pondus utan att hitta något speciellt gick vi och tog en fika istället. Emilia är ganska stabil nu och går gärna om någon håller henne i handen. Så idag har hon glatt promenerat runt i Allum för första gången. Stolt och glad över att slippa sitta i den tråkiga vagnen hela tiden. Stora tjejen. När vi kom hem somnade Emilia sittandes i soffan.
 
Såhär trött blir man efter en kväll på Allum.

TÄNDER PÅ G

Då var det dax igen. Dagarna mellan jul och nyår upptäckte vi att tand nr 3 (höger uppe framtand) var på gång. Bara några dagar senare var även tand nr 4 (vänster uppe framtand) synlig. Så nu har Emilia 2 tänder där nere och 2 pyttesmå tänder uppe på väg. Lilla älsklingen hon ser så himla rolig ut när hon ler. Mamma och pappas lilla Piraya.
 
Älskar när pappa spelar fifa! Heja heja pappa! Blivande fotbolls tjej?
 

INGEN VANLIG DAG

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det underbara Annelies födelsedag. Hurra hurra hurra!
Idag (eller igår eftersom kl är efter 00.00) fyller Christians fina syster, min svägerska & Emilias faster år! På lördag blir det kalas och då ska detta firas! Ska bli jätte roligt!
 
Världens vackraste 30 åring! ♥

DET NYA ÅRET

Invigningen av det nya året blev väldigt lugnt. Emilia var den enda av oss som hade energi och var i gång hela kvällen fram tills ungefär tjugo minuter innan klockan blev 00.00 då hon somnade som en stock på soffan. Så vi satt inne allihopa vid tolvslaget. Ingen orkade gå ut för att se på fyrverkerierna. Vi satt kvar framför tv och slappade i våra mjukiskläder istället. Runt 1 gick vi upp och la oss, min bror sover borta inatt så jag och Emilia sover i hans rum och nu har jag precis pratat med Christian i telefon en bra stund och nu är jag så trött att mina ögon nästan går i kors så nu blir det att släcka ner och lägga mig bredvid mitt lilla troll som redan ligger och snarkar sedan långt tillbaka.
 
Emilia vid 12 slaget. Partypinglan.