ELLAS FÖDELSEDAG

Idag fyller vår älskade lilla Ella hela två år!! Vi blev väckta imorse vid 9 tiden av att mummu och morfar ringde facetime och sjöng för Ella. Ella blev jätte blyg och gömde sig i sina händer enda tills sången var slut då vågade hon titta fram igen. Christian är på möte idag tills 17 men sedan när han kommit hem ska vi fira Ella ordentligt med lite gott och paket.
 
Tänk att vi för två år sedan fick den finaste present som man någonsin kan önska, ännu en liten prinssesa! Min lilla lilla Ella är inte längre en liten bebis utan nu en stor tjej, en tvååring! Den härligaste åldern om ni frågar mig! Vi är så otroligt stolta och glada över vår busiga, tokiga och alldeles underbara Ella!! Du och din syster är de bästa tjejerna i världen! Är så glad att jag har just er! ♥
 
Grattis på din alldeles egna dag lillskruttan!
 

Fullt upp

Jag blev godkänd på mitt prov som jag gjorde för några veckor sedan! Näst bäst resultat utav alla ca 30 elever dessutom. Yay!
 
Just nu har jag praktik i en månad och jag har två veckor kvar utav den. Det är långa dagar och mycket arbeten som ska in hela tiden. Jag är trött som tusan och skulle kunna sova dygnet runt just nu känns det som. Längtar så tills våren och att det ska bli lite varmare och ljusare ute då brukar man genast känna sig mycket piggare igen. Emilia har fyllt år, samma dag började hon på Born 2 move, en dansklass för 4-5 åringar på SATS. Ella fyller år om 2 veckor, Christian börjar snart på sitt nya jobb. Det händer grejer hela tiden och man har fullt upp. På fredag ska flickorna sova över hos mummu och morfar så att Christian och jag kan få gå på "date" för första gången på alldeles för länge. Ska bli jätte mysigt och välbehövligt för oss båda. Så nu vill vi ha fredag fort.
 
 

Emilia 4 år!!

I söndags fyllde vår stora stjärna 4 år!!Tänk vad tiden gått fort. Känns som igår som vi höll dig i vår famn för första gången samtidigt som jag knappt minns hur livet var innan du fanns. Du är den mest snälla, omstänksamma och underbaraste fyraåringen i världen! Jag älskar dig oändligt mycket!
Grattis i efterskott älskling!!