Halloween

Hoppas att ni alla har en härlig halloween! 




Morgonpigga Ella

Denna lilla damen tyckte att det var dags att gå upp redan klockan 6 imorse.  Trött som bara den var det bara att motvilligt kliva upp ifrån den varma och sköna sängen. Ungefär efter att vi varit uppe i 1 timma somnade skitungen givetvis igen och då var det ju ingen idé för mig att gå och lägga mig för då var det Emilias tur att göras iordning för förskolan. Suck... Idag känner jag mig mer död än levande. 




27 år

Idag är det min dag! Idag blir jag hela 27 år gammal. Vad mycket kärlek jag fått idag! Telefonsamtal, sms, på facebook och instagram. Det finns så himla många fina människor och jag blir verkligen rörd, superglad och tacksam för varenda litet grattis jag fått av varenda en utav er! Det är så roligt att fylla år! Tyvärr har Christian jobbat hela dagen idag och är hemma om ungefär en timma. Så denna dagen har spenderats hemma tillsammans med mina fina tjejer. Imorgon ska vi in till stan Ella, Christian och jag när Emmi är på dagis. Kanske hittar något fint att köpa för alla mina pengar och presentkort som jag fått. Kärlek till er alla!
 
Mini Me

Torsdag

God morgon! 




Äntligen

Äntligen är hon hemma igen! 




K Ä R L E K

Hur underbart är inte detta då? 







Söndag

Idag har vi tjejer haft en riktigt mysdag. På eftermiddagen tog vi en långpromenad. Emilia satt så snällt i vagnen och pratade om allt mellan himmel och jord medans Ella sov som en liten gris. När vi kommit hem sedan stannade vi till vid vår lekplats och lekte och hade lövkrig. Emilia skrattade så att hon nästan kissade på sig. Finns inget härligare än att se sina barn lyckliga. 





God morgon!

Söndag idag. Christian har sin "jobbiga" jobbvecka nu vilket betyder att han jobbar från kl 8-24 fredag, lördag sedan jobbar han idag från kl 10 till imorgon bitti klockan 9 på morgonen. Men nu är snart även denna helgen över och imorgon är vi alla lediga tillsammans igen. Inte ofta man längtar tills helgen är över men denna helgen har vi faktiskt gjort det.
 
Tur jag har mina flickor som underhåller mig hela dagarna

Familjen

Idag åkte vi hem till mamma och hängde med henne. Vi gick ut på en promenad medans Ella sov i vagnen. Emilia däremot ville absolut inte sitta i vagnen utan hon skulle springa, köra vagnen, ville att vi skulle bära henne, hålla oss i handen, springa lite till, titta på maskar. Ja den promenaden tog lite längre än vad den brukar göra om man säger så. Senare på kvällen kom även morfar hem ifrån jobbet och vi blev kvar ganska sent. Båda flickorna somnade påvägen hem i bilen och fortsatte att sova när vi kommit hem så jag har haft några timmars lugn och ro här hemma själv nu vilket inte är helt fel alltid.
 
 

Hello

How u doin?
 
 
 

Flickorna

Trotts att ni två ger mig gråa hår emellanåt så skulle jag inte vilja byte det mot någonting i hela världen.
 
 

En bättre fredag

Ikväll var fina Anna hemma hos oss på lite spontant fredagsmys. Vi hade det mysigt i soffan framför Idol på tv och massa godis, chips och läsk. Emilia var helt överlycklig och vill nog ha Anna på besök varje dag om hon själv får bestämma. En riktigt trevlig kväll blev det idag iallafall och nu sover båda tjejerna gott i sina sängar. 

Världens finaste vän



Hela livet är ett äventyr

Tänk vad mycket det finns att utforska när man är så liten.
 
 

Födelsedagspresent

Tänk om alla dagar var som denna. Igår var mamma, min syster och jag ute på stan. För nu nästan exakt ett år sedan när jag fyllde år fick jag utav mina föräldrar "presentkort" på massage och en middag ute på restaurang. Just då var jag gravid med Ella och ville vänta med massagen. Så igår blev det äntligen av. 2 veckor innan min nästa födelsedag. Bättre sent än aldrig. Först gick vi en sväng på stan innan vi gick till Avenyn där vi skulle få vår massage. 1 timmas helkroppsmassage! Väldigt skönt och välbehövligt. Efteråt blev det middag på Taras en bit bort där vi åt väldigt god mat. En mycket trevlig dag med mamma och syster. Ser redan fram emot nästa födelsedag.




En väldigt glad Ella

Ella är så go och glad hela tiden. Det räcker att man bara tittar på henne så får man ett jätte leende tillbaka.
 
 

Frukost

Idag är vi hemma ifrån dagis. Pappa kom precis hem ifrån att ha jobbar borta ett dygn. Det blir en härlig dag med hela familjen hemma. Nu blir det frukost. Emilia ville göra Smoothie.
 
 

HÖST

Fast att båda flickorna har hostat och snorat hela dagen har de ändå varit pigga och glada. Därför tog vi på oss och gick ut och lekte en stund i det härliga vädet. Härligt att få lite frisk luft när man suttit inne så länge.
 
 

En natt att minnas

Inatt vaknade jag och fångade en varm och go spya i händerna. Man måste ju bara älska livet som småbarns mamma. Emilia hade hostat hela kvällen natten och låg och sov i våran säng när hon plötsligt sätter sig upp och hostar tills hon får spyreflex. Fort som bara den fångar jag hennes spya i händerna och vill typ bara spy jag med. När jag sedan varit iväg på toa och tvättat, spritat och bränt upp mina händer och kommer in i sovrummet igen säger Emilia "ingen fara mamma, jag mår bra nu". Mhm tänkte jag "härligt för dig att du mår bra, själv mår man lite lätt illa efter att ha fångat din varma slemmiga spya i handen". Men vad gör man inte för att slippa få den i nacken som den säkerligen hade hamnat istället då Emilia alltid ska ligga och lukta och snurra i mitt hår på nätterma. Tog iallafall inte lång stund innan vi alla sov som grisar igen. Snälla inga fler spyor inatt!
 
Tack Emilia! Du får ta hand om mig när jag blir gammal istället. Då jävlar!

Dessa två

Alltså vad ska man säga? Ni är för underbara!
 
Måste sura lite efteråt. Jädra storasyrra!

Kalas

Igår var det kalas för flickornas farmor som fyllde år tidigare i veckan. Som alltid blev vi bjudna på helt fantastisk mat som farfar Ricky lagat. Vi sjöng för farmor och hon fick födelsedagspresenter och efteråt blev det tårta. Efter all god mat och tårta var vi alla i matkoma och förflyttade oss till soffan där vi blev kvar resten av kvällen. Emilia skulle givetvis uppträda för alla. Självklart den fantastiskt låten "Let it go" som vi bara hör 116 gånger om dagen hemma. Det var en väldigt trevlig kväll med alla samlade.
 

Jag har sagt upp mig

Jag har sagt upp mig, här är hon min efterträdare. Emilia. Från och med Idag är det hon som tar hand om matning, blöjbyte, nattning osv. Själv drar jag till värmare bredgrader. (I wish)
 

Bästa köpet

Emilias bästa köp som hon valde själv. En eltandborste, och inte vilken eltandborste som helst utan spiderman. Helt plötsligt blev det väldigt roligt att bosta tänderna. Typ 7 gånger om dagen.
 
Grr Spiderman
 

Ullared

Igår var hela familjen lediga och vi bestämde oss för att ta en tripp till Ullared. Vi var där runt 10 på morgonen och det var ganska mycket folk redan då. Vi körde runt med både kundvagn och vår dubbelbarnvagn och det slutade med att ingen av barnen satt i den. Emilia satt i kundvagnen och Ella skulle givetvis bli buren istället för att sitta i någon jädra tråkig vagn. För övringt skötte sig barnen perfekt det var mest Christian som gnällde. (Tydligen en av de västa dagarna i hans liv) Vi köpte bl.a. alla julklappar till Emilia så nu är hon helt klar vilket känns väldigt skönt att ha det gjort redan. Sedan hittar man alltid lite smått och gott som man egentligen kanske inte behöver men som är kul att ha. När vi var klara var vi båda överrens om att det var väldigt skönt att ha detta gjort. Julklapparna klara i oktober. Check.
 
 

Picknick

I Torsdags när vi var på väg hem ifrån dagis ringde farmor och farfar och frågade om vi ville följa med dom och kusinen och leka. Det var riktigt härligt höstväder ute så det ville vi gärna. Farmor och farfar hade med sig lite picknick som flickorna åt medans de lekte tillsammans. Även Ella fick gunga lite och var så nöjd så.
 
 

Torsdag

Perfekt start på dagen. Klockan ringde tidigt. Upp och klä sig och flickorna, ge dom frukost, borsta tänderna, på med alla ytterkläder, promenera bort och lämna Emilia på förskolan. Emilia är lika glad varje gång och pussar mig och säger glatt "hej då mamma". Det är aldrig några problem med vårans stora duktiga tjej. Efter det tog Ella och jag en timmas promenad i det härliga höstvädret. Väldigt fuktigt och friskt i luften och inte alls mycket rörelse ute. Himla skönt att starta dagen med en härlig promenad. Ella sov så gott ända tills vi var hemma igen och jag var tvungen att ta upp henne i vagnen. Idag ä det torsdag vilket betyder "helg för oss" sista dagen för storasyster på förskolan denna veckan och ikväll ska vi ha mys med film och gott.
 
 

Hej oktober

Nu är det oktober månad och hösten är här på riktigt. Kallare dagar men mysigare kvällar med massvis med tänka ljus.