Tiden springer iväg

 
Idag blir våran lilla tjej 6 månader! Idag var det ett halvår sedan som jag blev mamma! Tiden går så himla fort! Känns som det var igår jag fick se henne för första gången men samtidigt minns jag knappt hut det var innan hon fanns hos oss! Våran stora fina tjej! För 6 månader sedan var den bästa dagen i vårat liv! Kan inte tänka mig ett liv utan dig! Mammas fina korv!! Inga ord kan beskriva hur mycket vi älskar dig!
 
Några minuter gammal!
 
 
Nu är du stora tjejen!! Pausa tiden!!
 

Just nu

Världens tröttaste tjejer!

 


Fika i stan

Idag har jag varit i stan och fikat med min fina jobbarkompis Kicki!

 


Övningskör

Det ska börjas i tid!


Kåsjön

Just nu är jag och Emilia med Anna på Kåsjön och slappar i solen! Christian tittade förbi direkt efter jobbet oxå! Härlig sommar dag!


Sommar

 
Nu är sommaren verkligen här! ÄNTLIGEN. Då är det extra skönt att svalka av sig i duschen när det är varmt och fuktigt ute!
 
 

Sol och bad

 
Idag var vi på lilla Brattön över dagen och solade och ja jag tog årets första dopp i havet! Det var en jätte mysig och härlig dag!
 
 
 

Lilla Brattön

Nu sitter jag, mamma, Ida och Emilia på båten på väg ut till lilla brattön för lite sol och kanske även lite bad! Idag är det riktigt varmt och skönt! Perfekt sommardag!


Varberg

 
I helgen hade vi det jätte mysigt i Varberg och vi ville verkligen inte åka hem men tyvärr så har Christian ingen semester i sommar eftersom att han precis börjat på sitt nya jobb. Men vi fick en superrevlig helg iallafall!
 
 
 

Semester

Vi har det bra på semestern!


Morgon

Nyvakna och glada. Får se vad vi hittar på idag!


Varberg

Vi har hyrt stuga i varberg tillsammans med Christians familj som vi ska vara i hela helgen! Ska bli jätte mysigt, nu hoppas vi på fint väder bara!


Mammagris

 
Verkligen inte lätt att hinna blogga när man har världens mammigaste lilla tjej här hemma! (som desutom är förkyld. IGEN?!) Inte lätt att hinna göra något annat heller för den delen, Emilia vill bara vara i mitt knä hela tiden eller helst att jag bär runt henne vart jag än går annars skriker hon halsen av sig tills hon får sin vilja igenom. Lär ju ha väldigt biffiga armar snart om inte annat när jag är tvungen att bära runt på den här köttbullen överallt!
 
 
 

Gothia

Idag har vi varit och tittat på Emilias kusin Anton som har spelat match emot spanjorer! Antons lag vann med 3-1.

 

 


Gothia cup

 
Idag var jag & Emilia (givetvis) inne och tittade på Gothia cup tillsammans med min pappa och bror. Vi tittade på Blåvitt pojkar 16 som mötte ett lag ifrån Hong kong. Blåvitt vann med 6-0. Sedan bjöd pappa oss på mat så det blev en heldag i stan idag.
 

Liseberg

 
Efter att vi hade hämtat Emilia hos farmor & farfar så tog jag, Christian, Emilia och min bror en sväng till Liseberg för att spela lite. Det var Emilias första gång på Liseberg och det fanns mycket att titta på. Mycket folk var det och väldigt kallt, men vi hade trevligt iallfall.
 
 
 

Yalla Yalla

 
Idag var Christian, jag & min familj ute och åt mat på medelhavs restaurangen Yalla Yalla som ligger på 3e långgatan. Jag åt grekisk souvlaki som var hur god som helst. Skönt att komma ut och göra något själva ibland utan barn, för det händer ju inte alltför ofta. Så hinner man sakna Emilia lite emellanåt med, det är nog bara nyttigt. Hur som helst så hade vi det väldigt trevligt iallafall!
 
 
 

Just nu

Precis lämnat våran lilla tjej hos farmor och farfar och sitter nu i bilen på väg in till stan. Vi ska ut och äta på restaurang med min familj.


Våra finaste

 
I torsdags var jag & Emilia hemma hos fina Emelie med familj. Vi åt god mat och hade det lika trevligt som alltid när vi ses. Vi passade även på att ta lite fina kort på våra små. 
 
 

Frukost

 
Idag blev jag väckt vid 10 tiden av mina 2 älsklingar som hade varit iväg och köpt frukost på La pain medans jag legat och sovit. Mina fina korvar här blir man verkligen bortskämd!
 
 
 

Firat pappa Christian

 

Idag har vi varit uppe hos Christians föräldrar och ätit god mat och ätit tårta eftersom att Christian fyllde år igår. Nu är vi hemma iallafall och helt slut så vi slänger oss i sängen direkt. Får blogga mera imorgon istället för idag orkar jag inte. Natti natti

 

 


Farmor

Idag var jag, pappa och Emilia och hälsade på hos min farmor. Hon blir alltid lika glad när vi kommer och besöker henne speciellt när hon får se Emilia.


Ingen vanlig dag

 
För idag är det Christians födelsedag. Hurra Hurra Hurra! Idag fyller min underbara älskling och sambo 27 år! Ska fira han ordentligt ikväll när han slutat jobbet!
 
 

Godissug

Jag blev lite godissugen här hemma under kvällen så vi tog en promenad till hemmakväll och köpte mig en påse godis!

 

 


Frölunda torg

 
Idag har vi träffat finaste Anna. Vi tog en sväng till Frölunda torg och shoppade lite och bara umgicks. Det var ett tag sedan vi sågs sist så vi hade en hel del att ta igen.
 
 
 
 

Skjut mig

Har en unge här som är vaken och hur pigg som helst och verkar inte ha några funderingar på att sova inom snar framtid. Jag är så trött att mina ögon går i kors!

 


Våran lilla skrutt

 
Emilia vakande förut och var lika go och glad som alltid. Ingen feber. (än iallafall) Men efter någon timma blev hon ledsen och trött och hade väldigt svårt att komma till ro. Men nu sover hon äntligen igen och jag hoppas hon sover hela natten nu och vaknar glad och pigg imorgon! Våran lilla korv har varit så duktig idag!
 
Sedan måste jag få passa på att skryta lite om vilken underbar sambo jag har! Finaste Christian kom hem med jättefina blommor till mig och Emilia när vi hade kommit hem från Finland häromdagen. Emilia har världens bästa pappa och jag har världens underbaraste kille! Vi älskar dig!! ♥
 
 

Köttfärspaj

 

Idag har jag gjort köttfärspaj och det blev en del.

 

 

 


Skit väder

 
Jaha och vad finns det att göra i detta skitväder? Ingenting så jag passar på att tvätta och laga mat för några dagar framöver medans Emilia sover.
 
 
 
 

BVC

 

Idag hade vi tid hos BVC för 5 månader kontrollen och Emilias mormor var med som stöd och sällskap eftersom att det även tas 2 sprutor vid detta besöket. Emilia vägde 7.410 kg. och var 66 cm lång. När hon fick sprutorna i varje lår så blev hon ledsen och fick tårar men denna gången gick det snabbt över. Nu ligger hon i vagnen i hallen och sover gott. Hoppas inte stumpan får feber efter sprutorna nu bara. Skönt att ha detta gjort nu iallafall.

 

 

 


Kvällsmys

 
Mina 2 fina älsklingar! Vet inte vad jag hade gjort utan er! Ni är det finaste jag har!
 
 
 

Skatås

 Precis gått 5 km i skatås med min syster. Det räckte gott och väl i alla backarna och med den jävla vagnen som inte alls vill åt samma håll som vi. Nu sitter vi i bilen utanför pappas jobb och väntar på att han ska sluta så ska vi hem och laga pannkakor! Det förtjänar vi efter våran promenad.


Måndag

Är hemma hos familjen och Emilia myser för fullt.


Sun is shining!

Älskade sommar!! Stanna hos oss!


Grill & Sol

 
Idag efter att vi varit i stan så åkte vi upp till Christians föräldrar och grillade! Det är såhär sommaren ska vara.
 
 
 

Familjedag

Idag är Christian ledig från jobbet så vi åker in till stan en sväng i det fina vädret!


Resan hem

 
Förlåt för dålig uppdatering. Kom hem i Torsdagskväll och både jag och Emilia har varit i koma sedan dess. Men nu är vi pigga och glada igen!
 
Skönt att vara hemma igen!
 
 
 

Skype

 
Min bror klagar på att jag bloggar för sällan. Så därför lägger jag upp 2 bilden från när jag, Emilia & brosan skypade tidigare ikväll. Nu ska vi sova för imorgon åker vi tidigt till flygplatsen för att åka hem till Sverige igen!
 
 
 

Onsdag

 
Imorgon är det dax att åka hem till Sverige redan! Denna veckan har gått jätte fort men samtidigt ska det bli väldigt skönt nu att komma hem nu till Christian. En vecka här är alldeles lagom.
 
 
 

Bastutjejen

Så här glad är Emilia när hon får basta!
 
Och såhär trött är man efteråt
 
 

Tisdag

 
Idag har vi varit hemma och hälsat på min morbror och hans flickvän och deras 2 hundar. Emilia hade fullt upp hela tiden och sov som en stock i bilen på vägen hem.
 
 
 

Trött tjej

 
Idag sov vi till 11.30 och då var Emilia fortfarande trött. Det måste vara något med den här staden. Vi alla är trötta nästan jämt.
 
 
 

Sauna

 
Alla i Finland har bastu det är ett måste. Så även idag har vi bastat fast inte i stugan utan i bastun i mummus lägenhet. Emilia tycker det är gott att sitta i en bajla i bastun och skvätta.
 
 
 
 

Saknar pappa

 
Idag har vi skypat med pappa. Emilia blev jätte glad när hon hörde sin pappas röst på datorn! Vi saknar honom jätte jätte mycket och önskar att han var här med oss för vi längtar inte hem riktigt än.
 
 
 

Vi har det gott

 
Vi har det bra här i Finland!
 
Taggad tjej inför EM-finalen

Kuhmo city

 
Idag har vi promenerat in till "stan" Det är verkligen inte speciellt mycket att se.
 
"Emilias blommor"