Våran dag

 
Idag är det min och Christians dag! Idag firar vi våran 2 års dag och jag är lyckligare än någonsin! Jag har haft turen att träffa världens finaste och underbaraste människa med ett hjärta av guld. Älskar dig mer för varje dag som går. Du är mitt allt!
 
 

En av fördelarna med att ha barn

 
är att dom gärna hjälper till att packa upp maten när man varit och handlat...
 
 
 
 

Mammas tjej

 
Extra glad blev man ju inatt när man kom hem till den här godingen som saknat sin mamma!
 
 

Sofia 25

 
Igår var vi hemma hos Sofia som hade 25års fest. Super god mat, skön musik och massa trevliga tjejer. En mycket lyckad kväll helt enkelt.
 
 

Fredagskväll

 
Igår var Christian iväg och firade sin kompis Filip som fyllde år. Så Emilia och jag var hemma hos min familj och hade fredagsmys där. Emilia klättrade upp för hela trappan helt själv när hon skulle upp på övervåningen och bada. Lilla galning, det går alldeles för fort ibland.
 
 
 

Lek

 
Idag har vi varit och hälsat på hemma hos familjen Babunovic. Emilia och Filip lekte så fint tillsammans jag och Emelie drack te och hade mycket att prata om då det var några veckor sedan vi sist sågs och det hänt en del  sedan dess.
 

 
 

Kicki

 
Efter att vi gått i stan ett tag skulle Anna tillbaka till jobbet och jag och Emilia träffade min Jobbarkompis Kicki. Det var ett tag sedan nu vi setts och det var jätte roligt att äntligen träffa henne och få skvallra lite och höra om hur dom har det på jobbet. Vi satt och fikade och bara tjötade och hade det hur trevligt som helst.
 
 
 

Fotomodell för en dag

 
Igår torsdag var jag och min fina Anna på Backaplan på babyproffsen med Emilia som skulle fotograferas. Jag som hade trott att det skulle vara hur mycket folk som helst blev positivt överraskad när vi kom dit och såg att det bara var en liten bebis som höll på att bli fotad när vi kom. Sedan var det Emilias tur. Hon var väldigt sammanbiten i början och tittade väldigt misstänksamt på fotografen men efter att han tagit fram ett gosedjur och busade lite så började hon att skratta så att det blev några kort. Efter korttagningen åkte Anna, jag och Emilia in till stan och åt lunchbuffé på Pizzahut, och efter det lite shopping för Annas del.

 
Min vackra vän 
 

Höstpromenad

 
Idag var jag och Emilia ute och promenerade i det sköna höstvädret undertiden som pappa var och tränade på gymmet. Riktigt härligt, men det bästa av allt var Kebabrullen som jag åt när vi kom hem!  
 
 
 

Våran soffpotatis

 
Såhär kan man oxå ligga och äta sin välling ja

Tand nr 2

 
Nu är även tand nr 2 är på väg. Emilia biter på allt och det kliar i munnen men ändå är hon lika glad som vanligt. Så nu har hon två pytte putte små söta vita taggiga tänder nere i munnen. Lilla älsklingen!
 
 
 

25 år ung

 
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! Wooop wooop!
 
 
 

Firande

 
Idag var vi i stan och firade min födelsedag tillsammans med min familj. Vi åt mat på Jensen´s Bofhus som var hur gott som helst. Där fick jag present av familjen, fick ett kuvärt med en lapp i där det stod att jag skulle bli bjuden på spa med lunch och få valfri behandling tillsammans min mamma och syster. Verkligen en välbehövlig present och jag ser redan fram emot detta ska bli så himla roligt. Jag har aldrig varit på spa (om man inte räknar med "spahotell" som man bott på utomlands, men det är nog inte riktigt samma sak) så det ska bli extra spännande att testa på. Av min kära sambo och dotter fick jag en resa. Vi ska åka till London någon gång i December/Januari beroende lite på hur det ser ut på Christians jobb och när han kan ta ut lite pappadagar. En annan sak jag ser grymt mycket fram emot för där har jag heller aldrig varit. Spännande att ha så mycket roligt att se fram emot och jag kunde inte ha fått bättre presenter! Är helnöjd verkligen! Så min födelsedag har varit grym!!
 
 
 

Sista kvällen som 24åring

 
Igår hade Christian och jag ordnat barnvakt åt Emilia som skulle få sova borta för första gången någonsin. Både jag och Christian har alltid tyckt att det varit lite jobbigt när vi pratat om att hon ev någon gång måste sova borta någongång, men samtidigt måste någon gång vara den första. Så igår blev det min mamma och pappa som hade Emilia över dagen och natten vilket dom var helt överlyckliga att få ha.
 
Igår var iallafall min sista kväll som 24åring så vi var ute och firade lite smått med massa vänner och käkad på ett ställe som heter Jalla Jalla. Vi firade egentligen inte mig men det var en bra anledning att få gå ut och göra något roligt tillsammans allihopa. I vilket fall så hade vi grymt roligt iallafall och åt god mat och satt och tjötade och sedan drog vi alla vidare till mitt och Christians favorit ställe, Casinot! En helt perfekt kväll helt enkelt med underbara vänner.
 
 
 

Finbesök

 
Igår var hela familjen Ocampo (Christians familj) bjudna hem till min familj på middag. Det var hur trevligt som helst speciellt att alla kunde komma! Jag fick även en 25års present ifrån Christians familj, ett presentkort i min absoluta favorit affär Zara. Vi åt mat, fikade och satt och tjötade hela kvällen och vi var inte hemma förens kl var 2 på natten
 

Ett brev på posten


Idag ramlade det ner ett litet brev i brevlådan här hemma. Trodde först att det var ifrån min mormor i Finland för hon är typ den enda människan som fortfarande skickar brev när alla andra använder sig av mer moderna metoder, men jag såg ganska snart på handstilen att det inte var min mormors. När jag öppnade kuvertet blev jag väldigt överraskad. Där var ett födelsedagskort och ett litet hjärta med text skrivet ifrån Emilia (Christians underbara familj hade nog hjälpt till lite) Jag blev så himla glad. Detta gjorde verkligen hela min dag! Tack fina fina ni!! Är så glad att jag har en sån fantastisk "bonusfamilj". Ni är guld värda! ♥
 
 
 

I ♥ shopping

 
Denna vecka har det blivit en hel del shopping för min del. Förr i tiden var det inte alls ovanligt att man shoppade flera plagg i veckan men sedan man blev mamma och lever på en lön och en mammapenning (som inte alls är mycket pengar) så händer det inte lika ofta länge. Men denna veckan är ett undantag för då har jag shoppat loss. Får väl skylla på att jag fyller år på söndag och köpt mig lite egna 25års presenter i förväg.
 
1. Gina Tricot 199:- 2. Gina Tricot 99:- 3 H&M 249:-
4. Lindex 299:- 5. MQ 599:- (Rea 30%)
 
 

Första tanden på G

 
Emilias första tand har äntligen börjat komma! Idag kände jag att vänster nedre tand börjar titta fram på lillskruttan! Spännande! Finns juu inget sötare än när dom bara har några få tänder i munnen och skrattar!
 
 
 

Onsdag

 
Idag var det tänkt från början att vi skulle gått till öppna förskolan på förmiddagen men precis när vi stod i hallen påklädda ringde en kompis som vi skulle träffat där och sa at öppna förskolan var stängd pga. sjukdom. Så istället åkte vi till Brunnsbo och träffade Anna & Diego. Senare åkte vi alla in till stan och träffade Karolina som vi åt lunch med på ett Malaysiskt ställe. Jätte mysigt.
 
 
 

Familjen

Det bästa som finns. Min familj!
 

 
 

Besök hos gamelfarmor

 
Idag var jag, Emilia, pappa, Ida & Abbe och hälsade på hos våran farmor och Emilias gamelfarmor. Hon blev väldigt glad när vi kom på besök och vi åt smörgåstårta och drack kaffe.
 
 

Lördag kväll

 
Senare på lördagkvällen var vi bjudna hem till Christians föräldrar på middag och vi blev kvar där hela kvällen. Det var lika trevligt som alltid där. 
 

Lördag

 
I lördags var vi inne i stan vid 10 på morgonen och mötte upp min familj för att äta frukost tillsammans på cafe Ljunggrens på Avenyn. Inte allt för ofta man äter räksmörgås till frukost. Efter frukosten skulle familjen titta på när min lillebror spelade match på heden så jag, Christian & Emilia gick en sväng i stan där vi även träffade Patrick så det blev en liten fika till senare och jag fick även shoppat en del. 
 
 

Thank god it's friday

 
Nu är det fredag igen! Härliga underbara fredag! Christian är redan hemma efter jobbet och nu gäller det bara att tänka ut vad vi vill hitta på idag.
 
Nu är verkligen hösten här. Emilia i sin nya overall från Svea!
 
 

Mysigt värre

 
Emilia bara sover och sover nu när hon inte är riktigt frisk. Idag vaknade vi vid 8.30 och gick upp och åt fruskost och lekte lite, redan vid 10 blev hon trött och somnade om igen och sov ända fram till kl 12 och då tror väl ni säkert att jag har passat på att fått en massa gjort här hemma. Men nej Emilia har legat och sovit i min famn i 2 timmar så jag har inte fått något gjort överhuvudtaget för varje gång jag lägger ifrån henne så vaknar hon och är ledsen. Men vem kan klaga över att ha en såndan här ängel sovandes i knät, inte jag!
 
 
 
 

onsdag

Igår var jag uppe tidigt för att ringa till våran vårdcentral för att boka en tid till Emilia som jag misstänkte hade fått öroninflammation eftersom hon haft feber och tar sig över öronen hela tiden och är väldigt ledsen och sover typ 3 gånger så mycket än vad hon brukar på dagarna. Vi fick iallafall en tid redan kl 11 och när vi väl var där tittade dom henne i öronen och sa att allt såg jätte bra ut och att det inte alls såg ut som öroninflammation utan att det snarare var en vanlig förkyldning eller tänder på gång. Så det var ju skönt att hon inte behövde medicineras och att allt såg bra ut. 
 
Trött tjej på väg hem från vårdcentralen
Vi gick hem och busade i garderoben istället
 
 

lugn och skön tisdag

Idag är vi hemma hos min familj och myser och har det gott. Men nu börjar det strax bli dax för oss att åka hem för pappa Christian väntar hemma på sina tjejer.
 

Bortskämd tjej

Har jag världens bästa sambo eller vad!? Igårkväll var Christian och Emilia iväg en sväng i Allum bla. för att handla lite småsaker på ica och när dom kom hem hade Christian med sig en Samsung galaxy SIII till mig! Snacka om att han vet hur man skämmer bort sin flickvän! Den är helt grym och jag är supernöjd. Jag har världens bästa, underbaraste & finaste familj!

 
 
 

Gaaaaah!

 
Smartarslet själv har tappat sin telefon i golvet igår och självklart gick skärmen sönder igen! Sist detta hände var 2 dagar innan Emilia föddes när jag tappade min telefon på badrumsgolvet, där kan vi snacka graviditetshormoner när jag såg att hela skärmen var sprucken. Denna gång höll jag mig hyftas lugn åtminstånde men fy fan vad klantig man kan vara då och vad trött jag blir på mig själv! Som tur är skulle jag ända om 2 veckor skaffa mig en ny telefon. Det blir antingen en Iphone 5 eller en Samsung Galaxy har inte bestämt mig rikigt än. Nu har jag ännu större anledning att skaffa en ny. Inget ont som inte för något gott med sig.
 
 

Besök

 
Idag var min lillebror här och hälsade på efter skolan. Mysigt med lite sällskap då vi ändå bara satt hemma.
 
Så kan man ju också titta på tv ja
 
 

Sleeping beauty

 
Sitter här i soffan med en trött och halvfebrig tjej i famnen. Så fort jag försöker lägga ifrån mig henne vaknar hon och är jätte ledsen så här sitter jag nu med en bortdomnad arm, men vad gör man inte för sin lilla klimp.
 

Love apple

 
Ibland gör man saker man verkligen ångrar efteråt. Igår var en sån dag. Jag var så trött på min hårfärg som jag haft ett tag nu och kände att jag ville prova på något helt nytt så jag bestämde mig för att färga håret rött. Kanske inte helt igenomtänkt. Trodde jag skulle svimma när jag tog av handuken på huvudet efter att jag duschat ur färgen. Så nu är håret knallrött (läs RÖTT!!)  Men men man ska ju prova det mesta för då vet man åtminstånde till nästa gång. Man lär sig något nytt varje dag. Aldrig mera rött!
 
 
 

Åbybadet

 
I fredags var vi på Åbybadet i Mölndal och badade igen. Det är verkligen supermysigt där och man blir så lycklig när man ser hur glad Emilia är när hon får bada. Hon verkligen njuter och skrattar och trivs som fisken i vattnet.
 
 
Våran lilla badtjej
 
 

Onsdag

 
Idag har det varit grått och regningt hela dagen man får väl bara ta och erkänna att hösten verkligen är här nu och sommarn är väldigt långt bort. Idag har vi iallafall haft fint besök av Emelie och lille Filip. Emilia och Filip har lekt så snällt så vi mammor har kunnat sitta och tjöta och skvallra om allt och inget.
 

Tacokväll

 
Igår hade vi Anna och Diego här hemma på besök. Vi bjöd på tacos och hade det mysigt med tända ljus i hela lägenheten. 1 av de få saker som är possitivt med hösten/vintern är ju att man får tänka massa ljus överallt. Vi hade en jätte trevlig kväll och ser fram emot fler.
 
 

BVC

 
Idag kl 10 hade vi tid på bvc för 8 månaders kontrollen. Hon var 71 cm lång och vägde 8.670 g så allt var precis i sin ordning. 
 
 
 

Kärlek

 
Emilia med världens bästa mormor & morfar! ♥
 
 
 

Söndag

 
Igår kväll var vi hemma hos min familj och hälsade på och åt middag. Efter middagen fick Emilia bada i badkaret med publik (hela familjen ville se när hon plaskade i badet) En riktigt skön och slapp söndag.
 
Innan var vi även en sväng i Allum och träffade Palle bäver.
 
 

Fartdåre

 
Det sägs att det ska börjas i tid. Emilia älskar redan att sitta (stå) vid ratten.