Obeskrivlig kärlek

 
Vad hade jag gjort utan dig min lilla pajas!?
 

The spring

Visst är det härligt nu när våren är här och man kan vara ute hela dagarna utan att behöva frysa häcken av sig. Emilia älskar att få vara ute i solen och hela hon lyser upp när hon får springa ute och busa.
 
 

Trökmåndag

 
Idag har det varit riktigt skitväder, bara regnat i stort sett hela dagen. Christian stack till jobbet vid 12-tiden och Emilia och jag har varit hemma hela dagen och försökt att få tiden att gå.
 
Hjälp mamma i köket med att laga mat
 
Vart har solen tagit vägen?
 
Lekt och busat massor
 
Emilias nya hobby, stå på fönsterbrädan och titta ut. Så fort hon ser en fågel (var 3e sekund) skriker hon tiiiitta!!!
Sedan blir man väldigt ledsen när mamma tycker att det räcker med fönsertittande för dagen

Mammalycka

I fredags var det en väldigt lycklig dag för mig. Emilia hade sin första tofs, hästsvans, uppsättning ja kalla det vad ni vill men lycklig var jag i alla fall. Om Emilia var lika glad låter vi vara osagt, men som min mamma alltid sa till mig och mina syskon när vi var små, "vill man vara fin så får man lida pin". När min pappa fick syn på Emilias tofs sa han att han tyckte att hon såg ut som Steven Seagal. Det där låssades jag som att jag inte hörde.
 
Steven?
 
Emilia?

Söndagsmiddag

Igår var vi bjudna hem till Christians föräldrar på söndagsmiddag. Alla syskon/fickvänner/pojkvänner och barn va där. Längesedan man träffades allihopa på en och samma gång så det var trevligt. Christians pappa Ricky hade grillat dagen till ära och det var supergott. God mat och mycket trevlig sällskap. Perfekt söndag.
 

Lördag

I lördags var det jobb för Christians del så vi åkte hem till familjen och var där hela dagen och sov även över. Det var fint väder och vi hann med en hel del.
 
Umgås med mummu och morfars katt Kerstin
 
Köpa glass i glassbilen
 
Gå ut och leka på lekplatsen
 
På kvällen blev det mys med räkor och lördagsgodis.

Ångest!

Vad f*n har jag gett mig in på?! Är på väg till gymmet för 1 timma med personlig tränare. Ångrar mig redan kan jag lova!

 

Man kan riktigt se skräcken i mina ögon


Love

 

Första tandläkarbesöket

Idag var tiden kommen för Emilias första tandläkarbesök. Hela det besöket lyckades hon sova sig igenom. Jag och Christian fick lite information och tips om tandhygien medans Emilia låg i sin vagn och sov, inte ens när tandsköterskan skulle titta i Emilias mun och körde in 2 fingrar längst in för att se om hörntänderna börjat dyka upp vaknade hon, men tandsköterskan berättade att höger kindtand där uppe börjar komma fram. Allt såg väldigt bra ut, inga konstigheter alls och Emilia fick en liten tandborste med sig. När vi var färdiga och kommit ut i väntrummet igen vaknade Emilia och ville genast ta sig en titt på sin nya tandborste. Helt omedveten om att hon precis varit på sitt alldeles första tandläkarbesök.
 

Bushuset

Idag har vi haft en riktigt skojig dag tillsammans med underbara Alicia och pappa Patrik på bushuset i Mölndal. Tjejerna sprang runt och busade tillsammans och hade hur roligt som helst. Flickorna åkte rutschkana, hoppade på studsmatta, badade i bollhavet och åkte bobcar. På bushuset hade dom även ett discorum med musik och discokula som tjejerna dansade loss i. Efter mycket lek och bus var det dags för lunch, och sedan var det dags för hemgång. Det var två väldigt trötta men nöjda tjejer som lämnade bushuset.
 
Världens goaste tjejer!

Sådan mor...

Sådan mor sådan dotter. Det sägs ju att det ska börjas i tid.
 
Jag brukar dock inte ha mina sminkborstar i öronen...

Somru & Olivia

Idag var vi på lek och bus landet i Gamlestan och träffade Somru och hennes sötnos Olivia. Barnen sprang runt och lekte och vi mammor fick springa efter som galningar. Efter några timmars lek och bus var vi helt slut och svettiga efter all spring. Men barnen verkade ha haft en super rolig dag. Jag klagar verkligen inte heller, det är alltid roligt att få träffa fina vänner.
 
 

Nu åker vi

Nu åker Emilia och jag till lek och buslandet i Gamestan för att träffa Somru och Olivia.
 

My new babies

Idag fick jag ett paket på posten med mina nya klockor som jag beställt ifrån Michael kors.
Lovelovelove them! ♥
 

Nystart

Nu känner jag att jag verkligen vill komma igång med träningen igen då jag varit alldeles för slapp med det ett väldigt bra tag nu. Därför tog jag några "före bilder" idag för att peppa mig själv och för att kunna se om det blir några resultat lite längre fram. Nu är det slut med all godis (äter godis flera gånger i veckan) och annan skit på vardagarna. Dags att ta tag i sig själv nu och komma igång på riktigt. Nu jävlar kör vi!
 
 

Morgonpass

Körde på gymmet idag med Anna, vi tjötade mest då det var ett tag sedan nu vi sågs. Men vi kom i alla fall iväg till gymmet och bättre att göra lite nytta än ingen alls.
 

Tisdag

Inatt har jag sovit väldigt dåligt. Tror att klockan var runt 02.30 innan jag somnade inatt sedan vaknade jag självklart långt innan larmet ringde imorse och kunde inte somna om igen. Gick upp och åt frukost sedan hörde jag att Emilia vaknade inne i sovrummet. Men vad gör det om man sovit dåligt, man kan inte bli annat än på bra humör när man ser denna glada lilla nyvakna skrutten.
 
Morgonfrillan from hell

Sent träningspass

Idag blev det ett sent kvällsträningspass tillsammans med Sofia på gymmet. Vi körde lite uppvärmning sen visade Sofia lite olika övningar som vi körde ett bra tag och sen avslutade vi igen med att springa lite på bandet. Efteråt var jag helt slut och ville bara hem och dö i sängen, men självklart när man väl kommer hem så är man helt plötslig istället överpigg och nu sitter man här fortfarande vaken efter klockan 01.00 medans dom 2 andra ligger och snarkar bredvid i sängen.
 
Shrek och Fiona på gymmet

Nytt i garderoben

Idag var våran lilla familj på Frölunda torg och hade lite quality time tillsammans. Men det blev även en hel del shopping för min del också.
• Ett par nya Nike free run (världens bästa och skönaste skor igenom tiderna)
• En ljuslila keps
• 10 Celcius att ha innan träning
• En topp med döskalletryck på ryggen
• Två tröjor
• Ett par solglasögon
• Ett armband
 
 
Hahaha Emilia på först bilden. "Mamma vad sysslar du med?!"
En väldigt lycklig tjej som har världens bästa Sambo som skämmer bort sin flickvän!

Just nu

Sitter i bilen på väg till Frölunda torg. 
 

Mitt liv

♥ Jag tror på kärlek vid första ögonkastet, jag har själv upplevt det ♥
 
 

Söndagsmys med famor, farfar & Kita

Idag promenerade Emilia och jag upp till Emilias farmor och farfar och hälsade på. Återigen var det en härlig solig vårdag. Så idag har vi tillbringat hela dagen utomhus. Emilia hade fullt upp hela dagen med både farmor, farfar och hennes lilla älskling hunden Nikita.
 
 
 

Pyjamasparty

Igår sov Sofia över här hemma hos oss. Christian jobbar så mycket nu så det var riktigt mysigt och roligt att få lite sällskap både för mig och Emilia. Vi hade en riktig myskväll, låg i sängen med Emilia sovandes mellan oss och tittade på mina The Hills boxar och åt massvis med godis. På kvällen sa jag till Sofia att var beredd på att Emilia brukar prutta en hel del när hon sover (tur man kan ha henne att skylla på) Så när jag och Emilia vaknade på morgonen och Sofia fortfarande ligger och blundar ligger Emilia med sin rumpa nära Sofias ansikte och lägger av en jätteprutt rätt i Sofias ansikte så att Sofia öppnar ögonen och ser helt chockad ut. Vi garvade så mycket att jag fick ont i magen. Med en sån härlig start på dagen kunde detta inte bli en dålig dag. 
 
Ovännerna sitter lång ifrån varandra vid frukost efter pruttincidenten!
 
 

Trädgårdsarbete

I fredags sov vi som sagt över hos mamma och pappa och när vi vaknade på lördag morgon sken solen och det var riktigt härligt ute. Mamma och pappa skulle rensa och röja ute i trädgården och Emilia ville självklart ge en hjälpande hand eller två. Själv passade jag på att försöka få lite färg på altan. Man får ju passa på, vem vet imorgon kanske det snöar igen...
 
Efter några timmar ute i solen kröp hon upp i min famn och somnade på sekunden ♥

Fredag

Ikväll sover vi hemma hos mamma och pappa. Vi har givetvis tittat på let´s dance och efter det sett på dubbelavsnitt utav en av de bästa serierna, Modern Family. Emilia är fortfarande uppe just nu och verkar inte ha några direkta planer på att vilja lägga sig. Men nu tänker iallafall jag att gå och lägga mig så hon har inget val om hon inte vill vara uppe ensam.
 
Tjejen som verkligen älskar att duscha/bada.

Latmasken är tillbaka

Igår var dags för mig att ta (släpa) mig tillbaka till gymmet efter nästan 4 veckors vila. Började för 1 månad sedan med att jag och Emilia blev sjuka med ont i halsen och förkylning som höll i sig i mer än en vecka, sen var Chistian iväg mycket på jobb och då prioriterar jag inte träning utan är självklar hemma med Emilia istället, sedan var det bara av ren lathet som ja undvek gymmet. Jag var verkligen inte motiverad det minsta. Finns inget värre än att "komma igång" igen efter att ha latat sig alldeles för länge. Men jag måste erkänna att gud vad skönt det har varit att slippa träningen. Jag har ätit massa godis och annat gott och inte brytt mig om träningen alls. Men igår kände jag att det var dags igen efter den långa vilan och körde även tidigt nu imorse innan Christian skulle iväg till jobbet igen. Så nu känns det härligt att vara igång igen och att man är taggad och sugen på nytt.
 

Universium

Igår blev det en familjeheldag på Universeum. Christian har pratat om denna dagen enda sedan Emilia föddes, "Tänk den dagen då hon blir så stor att man kan ta med henne till Universeum" Så igår gick äntligen hans önskan i uppfyllelse! Jag vet inte vem som var lyckligast, Christian eller Emilia. Mycket att göra blev det i alla fall, titta på massa olika djur, regnskogen, massa experiment och dinusarier. Emilia var hur duktig som helst, gick runt själv så snällt och var väldigt intresserad av det mesta, inte en enda gång ville hon sitta i vagnen eller bli buren förutom när hon ville ha hjälp upp för att se något. Inte heller Dinosaurerna som både rörde på sig och gjorde hemska ljud ifrån sig var hon rädd för utan gick där snäll efter pappa och tittade nyfiket. Efter nästan 3 timmar på Universeum var vi nöjda för dagen.
 
 

ZzZz

Igår somnade vi redan kl 19 på kvällen alla 3. Sedan vakade vi vid 21 igen gick upp gjorde välling, tog på pyjamas, borstade tänderna, gick och la oss igen och somnade om. Imorse satte jag väckning på 7.30 och känner mig hur utvilad som helst. Underbart! Synd bara att vädret idag är skit, det bara öser ner här. Speciellt eftersom att det är Christians enda lediga dag på hela veckan idag. Får se vad vi hittar på för nått skoj. Något inomhus är nått som är säkert iallafall.
 

FREJA, OTHILIA & EMILIA

Igår var vi uppe tidigt för att åka till Lek och bus landet på Backaplan. Där träffade vi Mamma Jessica med sin Freja och mamma Beatrice med sin Othilia. Tjejerna lekte i bollhav, åkte rutschkana och bara sprang runt och hade det roligt. Vi var där när dom öppnade så vi var näst intill ensamma på hela stället. Hur skönt som helst. Efter att tjejerna lekt ett bra tag åt dom lite mat och när vi gick därifrån en stund senare somnade alla 3 som stockar. Då passade vi mammor på att gå och äta lunch tillsammans. Det var hur gott väder som helst så för första gången iår (för min del i alla fall) satt vi på uteserveringen och åt. Hur härligt som helst detta har man saknat.
 

LEK & BUS TIME

Uppe tidigt idag för en gång skull. Nu ska vi iväg och träffa Jessica och underbara Freja på Lek och bus landet. Vi är super redo för lite lek och bus.
 
 
 

THE MOST BEAUTIFUL THING IN THE WORLD


UTELEK

Idag sken solen och det var för en gång skull riktigt varm och skönt i luften. Efter att ha suttit e stund på balkongen gick vi ut till våran (väldigt) lilla lekplats precis utanför och gungade och åkte lite rutschkana och bara gottade oss i solen en stund.
 
Hahaha förlåt men vissa bilder ser du bara för skön ut på Emilia! Gangnam style?
 

 
 

MOSTER HÄNG

Idag hänger vi med moster
 

TJEJKVÄLL

Igår hade vi tjejkväll hemma hos Jessica ute i Eriksberg. Vi mötes vid Ica och handlade massa mat och massa andra godsaker som vi skulle gotta oss med under kvällen. Självklart blev det tacos som vi lagade tillsammans. Så himla gott och så himla enkelt, en av världens bästa maträtter, perfekt när man ska lyxa till det men ändå inte vill krångla till det allt för mycket. Vi åt länge och hade det supermysigt och pratade om gamla tider och jag skrattade så mycket att jag höll på att sätta maten i halsen. Det var verkligen en super lyckad kväll och så himla roligt att träffa tjejerna. Det blev en väldigt lång kväll och när jag kom hem mitt i natten låg mina 2 hjärtan och sov som stockar.
 
Höga på för mycket socker?

FREDAG

Idag ska Emilia vara hemma ensam med pappa hela kvällen. Jag ska iväg på tjejkväll med mina barndomsvänner Jessica, Sofia och Linda. Vi har alla gått i samma klass från första klass (Jessie började i 2a klass) ända tills 9an. Det är så himla roligt att vi alla har kontakt fortfarande och kan ha hur roligt som helst tillsammans. Tänk hur mycket minnen och roliga saker man gjort tillsammans igenom åren. Ikväll ska vi hem till Jessica och laga mat, umgås och bara ha det hur mysigt som helst. Ska bli jätte roligt verkligen att få träffa tjejerna.
 
Ikväll lämnar jag denna lilla mammagrisen hemma.

BEGRAVNING

Igår var vi på begravning för att ta farväl utav min fina farmor som somnade in för några veckor sedan. Det var en enkel och väldigt fin begravning i Allhelgonakyrkan i Kortedala där både farmor och farfar bott större delen av sina liv. Efter begravningsgudstjänsten samlades vi alla och åt och fikade, tittade på massa gamla fina kort och hade det väldigt trevligt trotts att det egentligen var en ledsam dag. Men man får vara tacksam för alla dessa fina åren som vi fick tillsammans och att farmor fick bli gammal och fick vara frisk. I vårat minne och i våra hjärtan kommer hon alltid att leva kvar.
 
 

GOD NATT

Emilia och jag säger god natt efter en lång dag.
 
 

JUST NU

Abbe, Emilia och jag sitter och väntar på bussen. Idag ska vi gå på begravning.

 


HEMMA IGEN FRÅN NEW YORK

Sent igår kväll åkte Christian, Emilia och jag till Landvetter för att hämta mina föräldrar och min lillebror som precis kommit hem ifrån en vecka i New York. Mamma, pappa och Abbe hade shoppat loss ordentligt och hade resväskorna fulla med massa kläder, skor och annat. Dom verkade ha haft det hur bra som helst på sin resa. Med sig hade dom även massa fina presenter till oss. (Tur var väl det, annars hade dom snällt fått ta flygbussen hem) Christian fick ett par snygga nike skor, Emilia fick massor av fina märkeskläder, jag fick fina underkläder och en jätte mysig tröja. Nu är det härligt att ha familjen hemma igen tycker vi.
 
 

LYXFRUKOST

Imorse lyxade vi till det här hemma och gjorde pannkakor till frukost.
 
 
 

ALICIA OCH CAMILLA

Igår kväll när jag och Emilia stod inne i badrummet och borstade tänderna sa jag till henne, "Imorgon när vi vaknar ska vi träffa Alicia, då kan ni två leka tillsammans" Emilia skrek till av glädje och sprang ut i hallen och ställde sig framför ytterdörren och väntade på att Alicia skulle komma. Hon trodde att Alicia skulle komma nu på en gång och hade blivit så glad. Men idag när vi vaknade gick vi och mötte upp Camilla och lilla Alicia vid MVC. Camilla skulle ta cellprov och jag skulle sitta kvar i väntrummet och passa tjejerna under tiden. Allt gick hur fint som helst och när vi var klara gick vi till Allum och åt frukost/lunch på Paprika. Tjejerna fick springa runt lite och efter att tag fortsatte vi hem till oss så tjejerna fick fortsätta att leka här. Det blev en hel del pussandes här hemma också då Alicia tydligen är inne i en riktig pussperiod nu och snålade verkligen inte med dom.
 
Partilles sötaste tjejkompisar!

FARBROR PATRICK OCH MADDIS NYA LÄGENHET

Igår på kvällen efter att vi hade varit hemma hos Pari och Karolina åkte vi förbi Kallebäck där Emilias farbror Patrick och hans Maddis flyttat in i sina nya lägenhet. Det var en jättestor 3a med stora och ljusa rum. Dom hade det jätte mysigt hemma och de blir nog hur fint som helt när dom blivit helt klara. Roligt att äntligen fått komma och se hur dom bor. Här kommer dom att trivas jätte bra tillsammans.
 
Emilia provlåg i både soffan och sängen och dom blev klart godkända båda två.

SLOTTSSKOGEN

Igår åkte vi till slottskogen för att promenera runt lite och titta på djuren. I slottsskogen mötte vi även upp Karolina, Pari och Filip. Emilia tyckte det var jätte roligt att titta på sälarna och pingvinerna. Resten av djuren hade inte kommit ut för säsongen då det fortfarande är för kallt ute för dom. Istället gick vi till den stora lekplatsen Plikta och gungade och lekte bland ca 1 miljon andra barn som också hade hittat dit. Jätte skönt nu när det börjar bli vår och man kan hitta på massa roliga aktiviteter utomhus tillsammans istället för att alltid sitta inne.
 
Fina Karolina!
 
Efter ett tag i slottskogen började vi bli hungriga så vi åkte allihopa hem till Pari och Karolina och köpte Pizza. Senare kom även Nima och Anna och vi alla satt/låg i soffan och bara slappade resten av kvällen.
 
 
 

FAMILJEDAG

Solen skiner och Christian är helt ledig från jobbet idag, första dagen på länge så vi åker in till slottsskogen för en mysig dag med familjen.


LÖRDAGS MYS

Ikväll har vi haft finbesök här hemma utav Anna, Diego och min syster Ida. Lika mysigt som alltid med massa skit att äta och bara ligga i soffan och inte röra på sig. En riktigt skön slappar lördag.
 
 
Emilia var i full gång som vanligt och underhöll sina gäster.

JUST NU

Lördagsstäd står på schemat. Emilia hjälper gärna till med dammvippan, nästa gång ska vi lära henne att diska.

 


VÄRLDENS BÄSTA TJEJ

Emilia är inne i en sån härlig period just nu. 1 år och 2 månader gammal är hon och helt underbar. Hon garvar åt precis allt. Man kan skoja med henne och hon skrattar ihjäl sig. Hon börjar även att säga massa ord nu även om vissa ord låter helt konstigt men hon vet och vi vet i alla fall vad hon menar. Titta, där, napp, pappa, mamma och aj är några av orden hon kan säga. Känns som det händer något nytt varje dag och vi blir hela tiden förvånade när hon gör vissa saker som vi inte trodde att hon skulle fatta. Tex. om vi säger till henne "Emilia hämta dina skor vi ska gå ut" då går hon och hämtar sina skor. Man har ju hört föräldrar säga att det bara blir roligare och roligare ju äldre barnen blir, men det har jag svårt att föreställa mig eftersom att jag tycker denna perioden är helt underbar. Vi skrattar här hemma hela tiden, jag och Christian garvar åt Emilia och Emilia bara garvar för att vi gör det. Härligt!
 
Världens härligaste unge! Hon verkar ha fått sin mammas dåliga humor i alla fall.
 

FREDAG

Idag har jag och Emilia varit i Bergsjön och träffas Faiza och hennes stora kille Mikaeel. Faiza och jag har gått i samma klass i flera år när vi var yngre och inte träffats nu på länge så det var verkligen jätte roligt att få umgås. Det var väldigt fint väder ute så vi gick en sväng till Galaxen där dom har massa djur man kan titta på. Det fanns får, getter, kossor, hästar, kaniner m.m. Emilia som är djurens bästa vän (enligt henne själv) njöt för fullt och var inte alls rädd utan nästan tvärt om lite för tuff. Sedan blev vi hungriga och tog vagnen till Kortedala torg och åt middag på ett ställe som heter Mitt kök. Efter maten promenerade vi tillbaka till Bergsjön igen med båda barnen sovandes i sina vagnar trötta efter all lek och bus.
 

H#*VETE J*#VLA SKIT

När jag kom hem igen efter tandläkarbesöket idag var jag inte lika glad som jag hade varit när jag hade gått hemifrån. Det blev inte så lyckat som jag hade hoppats på men man får väl tänka att det alltid kunnat vara värre för att inte bryta ihop totalt. En sak som är säker i alla fall är att jag aldrig kommer att vänta några 3 år igen innan jag går till tandläkaren igen nästa gång. Nej närmare bestämt ska jag dit om några veckor igen för ett litet återbesök där jag ska borra x antal hål. Som det kan bli!
 
 
Men vem kan vara på dåligt humör när man kommer hem och får krya ner i sängen bredvid denna godingen. (Denna godingen kommer dessvärre att få leva på knäckebröd och vatten nu närmsta månaderna för mamma ska fixa sina tänder)

TANDLÄKARBESÖK

Sitter just nu i väntrummet hos tandläkaren och väntar på att jag ska bli inropad. Detta blir första besöket på säkert 3 år! Riktigt dåligt av mig så det är verkligen på tiden nu, får hoppas på inga hål.

 


JUST NU

Fick precis ett mms med en bild ifrån familjen som är i New York där dom satt och åt frukost på Manhattan, då kändes det helt plötsligt inte längre lika lyxigt det vi gjorde just då... Middag på mc Donalds i Partille.

 


GLOSSYBOX

I Julklapp fick jag en prenumeration på Glossybox av min familj. Varje månad får man hemskickad en liten box med 5 olika produkter i, det kan vara allt ifrån smink, hårprodukter, ansiktsvård och mycket annat roligt. Jag blir lika glad varje gång jag får ett sms i mobilen om att min Glossybox finns att hämta ut på posten. Det som är extra spännande är att man får testa massa olika saker som man egentligen aldrig skulle ha köpt i vanliga fall. En del grejer man får är riktigt grymma och då är det ju bara ännu roligare. Absolut en prisvärd och roligt grej att få hem varje månad.
 
En annan tjej i familjen som gillar mammas Glossyboxar.
 

ONSDAG

Idag var det riktigt härligt väder ute, så härligt att inte ens vi två sjuklingar här hemma kunde hålla oss inomhus. Pappa Christian kom hem från jobbet vid 12 tiden då tog vi på oss kläder och gick ut en sväng ner till Säveån med en påse bröd som vi matade ankorna med. Emilia fick en brödbit i handen som jag sa att hon skulle ge till ankorna men istället åt hon upp den själv. Lilla sketonge, men så lycklig hon var när hon fick vara ute i det sköna vårvädret.
 
 

SJUKLINGAR

Idag har vi inte gjort mycket alls, vi sov över i Olofstorp inatt tillsammans med min syster så vi var även kvar där hela dagen idag. Ont i halsen, snoret rinner och ingen ork till någonting. Blä för att vara sjuk! Emilia och jag får vara hemma och bara mysa tills vi blir friska igen.

 


BEST FRIENDS

Bästa vänner? Ja åtminstone om du frågar Emilia. Stackars Kerstin, Emmi jagar henne runt i hela huset, ska pussa på henne och gosa med henne vilket inte är jätte uppskattat hela tiden av katten.
 
 
 

FÖRSTA APRIL

Första april idag och det känns verkligen som att våren är här på riktigt nu. Äntligen! Förut när pappa Christian åkte iväg till jobbet åkte jag och Emmi hem till min syster som bor i mamma och pappas hus med katten nu medans dom är borta i USA. Där invigde vi altanen och Emilia njöt av den härliga vårsolen.
 
Moster Ida och Emilia

LANDVETTER

Imorse ringde larmet klockan 04.30 eftersom jag skulle upp och köra min mamma, pappa och bror till Landvetter. New York i en vecka hade jag verkligen inte tackat nej till, men som tur är har man lämnat en shoppinglista i alla fall så förhoppningsvis kommer dom hem med något fint som tröst. Nä men hoppas och tror verkligen att dom kommer att ha en grym resa och det är dom välförtjänta av. Idag åker även Christian iväg på jobb och är borta i 2 dygn, så det blir lite ensamt här hemma. Får se vad vi hittar på här, Emilia har blivit jätte förkyld och jag har lite ont i halsen så det blir nog att ta det lugnt de närmsta dagarna.