PÅSKDAGEN

Nu ligger vi alla 3 i sängen efter en mycket trevlig dag/kväll hemma hos en jobbarkompis till Christian. Vi var sammanlagt 4 familjer som var bjudna så det blev en del folk. Det var roligt att äntligen få träffa folket Christian arbetar med då han pratar mycket om dom. Det bjöds på väldigt god mat och trevligt sällskap. Nu är det dags att sova för jag ska upp väldigt tidigt och köra mina föräldrar och min bror till flygplatsen imorgon eftersom att dom ska till New York. En del har det bra en del minder bra, typ jag som måste sätta klockan på 4.30 redan och skjutsa dom svinen. (Är inte alls avundsjuk) God natt!
 
 
 

MIDDAG

Nu sticker vi iväg hem till Christians arbetskollega, där vi är bjudna på middag.
 

LIKE A FAIRY TALE

Emilia & Moster Ida

OBEY GIRL


PÅSKAFTON

Idag körde Christian mig och Emilia till mamma och pappa innan han åkte vidare till jobbet. Som tur är slutar han redan imorgon och hämtar oss på morgonen på väg hem från jobbet igen. Så idag har vi hängt här hela dagen jag och Emilia och haft det mysigt. Vi har busat en massa, ätit god påskmiddag, massa påskgodis och på kvällen hade mormor lyxat till det med skagentoast. Nu ligger vi i sängen i mummu och morfars gästrum (mitt gamla rum en gång i tiden) och Emilia har slocknat för längesedan.
 
 
 

GLAD PÅSK

Glad påsk önskar vi i familjen Johansson/Ocampo!
 

PÅSKHAREN

Idag när vi vaknade på morgonen hade påskharen varit här och gömt ett påskägg i sängen till Emilia. När hon lyfte på täcket och såg det stora ägget såg hon ganska förvånad ut. Från mycket förvånad till väldigt glad när hon öppnade ägget som innehöll massor av hennes smoothies som hon älskar så mycket. Vilken härlig start på dagen.
 
 Morgonfrill
 

VARNING FÖR KÄRRINGEN

Idag var det äntligen den stora dagen som jag väntat på så länge.
Äntligen var det premiär för Let´s Dance. 
 
Jag är självklart i team Maria Montazami!

LÅNGFREDAGEN

Idag har vi varit hemma hos min familj och hälsat på. Nu på måndag åker min mamma, pappa och lillebror till New York i en vecka (dom svinen) så idag var vi där och bla. skrev shoppinglista till dom, vi vill ju inte att dom ska bli sysslolösa när dom är där. Vi åt även middag och tårta till efterrätt och Emilia var påskkärring dagen till ära och fick påskägg ifrån mummu och morfar fylld med mumsig fruktsallad.
 
 
Senare på eftermiddagen åkte den lilla påskkärringen (och kärringens föräldrar, vi) vidare hem till Christians familj och överraskade dom. Där blev det ännu mera god mat och andra godsaker. Emilia fick även påskägg och påskpresenter hos farmor och farfar, en cd skiva med musik på, en äggkopp med chockladägg i och en liten teletubbiedocka.
 
Och såhär trött och nöjd är man efter en heldag på vifft!
 

TWEENIES

Emilia och jag ligger och myser i sängen och tittar på ett av hennes favorit barnprogram Tweenies. Vi väntar på att pappa ska komma hem från gymmet så att vi kan åka till Emilias mummu och morfar och påska lite.
 

SKÄRTORSDAGEN

Vi har haft besök här hemma idag utav världens sötaste påskkärring och hennes föräldrar. Vi satt och tjötade och hade det trevligt, kollade lite i en gammal skolkatalog från högstadiet eftersom att Patrik och jag gått i samma skola sedan vi varit små. Sedan satt vi och kikade lite på om vi skulle ta en resa tillsammans över till Danmark nu till våren och bo på bad hotellet The Reef i Fredrikshamn över en natt. Roligt att ha lite saker att se fram emot. Innan familjen kom idag hade vi varit iväg och köpt varsitt påskägg med lite godsaker i till småtjejerna, senare när dom kom visade det sig att dom också hade köpt med sig var sitt påskägg till tjejerna. Så ni kan ju tänka er om det blev fest här hemma. Massa godsaker över hela vardagsrummet, jag tror tjejerna åt tills det var dags för den lilla påskkärringen att bege sig hemåt igen. En toppen dag för både oss stora och för dom små gottegrisarna.
 
 

MATAT ANKORNA

Idag tog Christian med sig Emilia ut och gick ner till Säveån för att mata ankorna. Dom tog med sig en påse med bröd som dom slängde till dom. Emilia hade varit hur glad som helst och inte alls rädd fast det hade varit hur många ankor som helst som ville kalasa på brödet. Emilia är en riktig djurälskare, fast hon tror att alla djuren säger mjau, som mormor och morfars katt.
 
 

FRUKOST TIME


MYS ONSDAG

Idag har varit en väldigt bra dag. Emilia och jag tog och promenerade bort till Allum i den härliga vårsolen där vi träffade Sofia, Jessica och hennes lilla söta docka Freja. Vi kikade runt lite i affärer tillsammans och lunchade sedan på Le Pain. Efter några timmar skulle Jessica och Freja åka hem och jag och Sofia promenerade hem till oss. När Christian kom hem från sitt möte med jobbet tog han med sig Emilia och åkte hem till sina föräldrar så att jag och Sofia kunde få lite lugn och ro ensamma. Vi lagade mat, låg i soffan, lyssna på musik, käkade massor av godis, tjötade och hade det hur mysigt som helst. Precis som gamla goda tider. Fler sådana här dagar tack. Tror klockan nästan blivit tio på kvällen när jag körde hem Sofia och när jag kom hem hade Emilia redan somnat. Härlig heldag med fina vänner!
 

KALAS

I lördags var vi på Emilias kusin Felicias 3års kalas. Tyvärr så jobbade Christian hela helgen så han missade kalaset, så jag och Emilia fick gå själva, men vi min lillebror var bjuden eftersom att Felicia är lite (läs. väldigt) betuttad i honom, så han fick hänga med på kalas i allafall. Det bjöds som vanligt på underbar mat ifrån farfar Ricky, och massor av goda muffins och tårta som Christians syster och mamma gjort. Det blev presentöppning, fiskedamm med godispåsar och alla barnen lekte för fulla muggar och verkade ha väldigt skoj tillsammans. När vi åkte hem somnade Emmi i bilen innan vi hunnit köra ut ifrån parkeringen. Helt slut efter ett väldigt lyckat kalas.
 
 

Oh vad jag älskar att få vakna upp bredvid dig älskling!
 

VÅR

Även fast det fortfarande är väldigt kallt i luften så känns det ändå som att våren är på gång nu. När solen skiner blir man glad i hela kroppen. Igår var Emilia ute och sprang utanför farmor och farfars hus tillsammans med sin kusin Felicia.
 
 
 

VÅFFELDAGEN

Idag har vi här hemma gjort som säkert alla andra i hela Sverige, käkat vofflor. Ni kan ju tänka er om Emilia var lycklig idag när det serverades vofflor med grädde och sylt till frukost. Får väl se om hon blir lika glad imorgon när det blir gröt som alla andra 364 dagar på året.
 
Mamma gör väldens godaste vofflor.

HOME SWEET HOME

Idag kom pappa Christian äntligen hem ifrån jobbet efter att ha varit borta sedan tidigt i fredags. När Emilia har pratat med pappa i telefonen när han var borta så har hon pussat på telefonen flera gånger så man märker att även hon saknar sin pappa väldigt mycket. Denna gången har tiden gått lite extra långsamt och det var vekligen skönt att få hem han idag.
 

LATIS SÖNDAG

Emilia och jag är hemma hos Anna och hälsar på i hennes och Diegos nya lägenhet. Hur fin som helst, helt nybyggd med jätte stor takterass. Här kommer dom nog trivas mer än bra. Vi gick ut en sväng och köpte pizza i pizzerian som ligger i huset mittemot. Efter hamnade vi i matkoma och bara ligger i soffan och orkar inte res apå oss medans Emilia springer fram och tillbaka och busar för fullt. Snart ska vi köra Anna till jobbet och åka vidare hem till Emilias farmor och farfar och hälsa på. Härlig latsöndag!
 

VI LEVER

Det var ett tag sedan som man bloggade nu, vi lever och mår bra. Men min dator har tyvärr krashat och är inne på lagning så därför har jag inte kunnat blogga på ett tag. Jag hoppas att jag får tillbaka den snart, det känns lite tomt utan den.
 

TUFF BRUD

 

DATE

Igårkväll lämnade vi Emilia hemma hos farmor och farfar så att Christian och jag kunde åka in till stan och gå på "date". Inne i stan mötte vi upp Karolina, Pari & Filip och gick till Göteborgs wook där vi hade bokat bord. Vi åt buffen som var allt annat än liten, det fanns hur mycket kött som helst, alla slags skaldjur, allt du kan tänka dig. Vi åt så at vi inte kunde röra oss och det var hur gott som helst. Jag tror att jag åt 4 portioner och Christian 5 så dom lär ju ha gått back på oss. Men jag måste bara säga att det var något av de bästa ställen jag ätit på. Jätte mysigt, väldigt gott och mycket prisvärt. Så jag kan verkligen rekommendera det stället. Vi kommer i alla fall gå dit fler gånger om vi blir insläppta.
 
 
 
 
 
 

INNAN LÄGGDAGS

Emilia blir alltid en riktig mysgris vid läggdags då hon börjar bli trött, och inte kan man väl klaga på det när man får så mycket kärlek och gos!


HEMMA SPA?

Igår lyxade vi till det här hemma med hemmaspa för Emilia. Eller nja inte riktigt, det kanske var så att hon skulle vädra rumpan i någon sekund och hann pissa på våran vardagsrumsmatta och vi i ren panik sprang med henne till handfatet och så fastnade hon där och tyckte att det var en helt okej plats att sitta på. Lika roligt för oss blir det kanske inte när handfatet trillar ner från väggen för att vi märker att "oj det höll visst inte för våran köttbulle."
 
 

FRUKOST

Någon annan som blir såhär lycklig av att få äta frukost? Man kan ju nästan tro att detta är den enda måltid som serveras åt damen under hela dagen.
 
 

VÄTLDENS BÄSTA JOBB

Tänk denna goa och galna bruden får jag vara hemma och mysa och busa med hela dagarna. Världens bästa jobb utan tvekan.
 
 

VÅREN ÄR HÄR!

Nu har våren äntligen hittat hit inte en dag för tidigt. Detta firade jag och Emilia med att gå ut och leka i solen. Min lillasyster har precis flyttat in i sin nya lägenhet i Kortedala och precis utanför henne har dom en jätte fin lekplats som vi passade på att inviga när vi ändå var och hälsade på. Emilia njöt för fullt, och hon har nog längtat ut lika mycket som jag nu under denna kalla och långa vintern. Det blev mycket skratt och väldigt många vårvrål idag ifrån Emilia som var så glad och nöjd och då är mamma ännu gladare och nöjdare.