Packar...

 

Packar för fullt för imorgon åker jag och Emilia till Stockholm tillsammans med Emelie och barnen! Ska bli så roligt!

 

 


Inget fel på denna damens aptit

 

Tror inte det finns något som Emilia inte gillar...jo kanske banan då rynkar hon på näsan men äter det ändå. Allt annat äter hon med väldigt god aptit. Såhär glad är hon när det är matdax.

 

 


Ni har väl inte glömt att rösta

 
Glöm nu inte att rösta alla på Emilia och hennes farbror Patrick under kategorin Jeansdagarna på allums facebook sida. Rösta gör ni HÄR!
 
 
 
 

Ensamma hemma

 

Idag har vi varit hemma hos min familj hela dagen och bara latat oss och haft det gott. Under tiden har stackars Christian jobbar ifrån kl 6.00 imorse och har fortfarande inte slutat än! Så här ligger jag och Emilia hemma i sängen och ska sova själva första gången på väldigt länge. Får hoppas Christian får komma hem snart eftersom han börjar om 7 timmar igen!

 

Emilia käkade blåbärs smoothie!

 


TBC

 

Igår var jag och min bror med Emilia på barn och ungdoms medicin i Sävedalen och vaccinerade lilltjejen. Hon var så duktig och var bara ledsen i några sekunder efter att barnmorskan stack henne i armen. Mammas duktiga lilla tös.

 

 


Kalas

 
I torsdags fyllde Emilias farfar år så i lördags var vi på kalas och sjöng och åt god mat. Lika trevligt som alltid.
 
 
 
 

Tråkigaste dagen på länge

 
Emilia ligger och sover nu och Christian har fortfarande inte slutat jobbet än och jag sitter framför tvn med te och popcorn och har lite fredagsmys ensam! Egentligen slutar Christain 13 på fredagar men idag fick han jobba över och har fortfarande inte slutat, och jag och Emilia har suttit hemma hela dagen och bara väntat och trott att han skulle sluta snart...Tråkigaste dagen på länge. Stackarns Christian som jobbat över 13 timmar nu. Hoppas han slutar snart så vi kan hinna med lite fredagsmys iallafall.
 
 

Ingen vanlig dag

 

För idag är det Christians pappa födelsedag! Världens bästa svärfar och farfar fyller år idag! Stort grattis Ricky!

 

 


Im in love...

 
I en ny app på min Iphone. Den heter Fotor och är ett bildprogram där man kan göra kollage, ända färger och massa annat kul med sina bilder. Här är lite bilder som jag gjort med programet.
 
 
 

Sol och Bad

 
Idag var vi hemma och hälsade på min pappa som har semster. Det var jätte skönt skönt väder så Emilia fick bada i polen vilket hon älskar.
 
 
 
 

Promenad

 

På kvällen var det riktigt skönt väder ute så vi passade på att ta oss en liten promenad bort till Ica för att handla lite mat och även passa på att göra oss av med dom miljoner pantflaskor vi haft liggandes på balkongen. På vägen hem igen var Emilia så trött att hon somnade på pappas axel. Det tar på krafterna att panta flaskor ska ni veta!

 


Mammas & pappas älskling

 

Vad skulle vi gjort utan våran fina lilla skrutt!?

 


Tisdag

 
Idag var vi hemma hos familjen Babunovic och hälsade på. Om 1 ½ vecka åker vi till Stockholm tillsammans och bor på hotell och gottar oss, Emelie, jag och alla våra barn. Ska bli så himla roligt!
 
 
 
Brudarna & Prins Filip
 

Underbart

 

Sova middag är det bästa som finns tycker både jag och Emilia! Jag säger det igen, vi har det så jädrans bra!! Nu vill vi bara att pappa ska komma hem och mysa med oss!

 


Upp och hoppa!

 

Såhär blir man väckt varje morgon av sin lilla tjej!

 

 


Anna & Linda

 
På eftermiddagen var vi hemma hos underbara tant Anna och hälsade på. Linda kom lite senare oxå och vi tittade på massa gamla bilder och filmer från när vi var yngre. Det var verkligen kul och vi fick oss en del skratt.
 
 
 

Emelie & Filip

 
Idag på förmiddagen var jag och Emilia en sväng med Emelie och Filip. Vi hade så trevligt så imorgon ska vi ses igen. Mys!
 
 
 

Söndag

 
Idag är Christian iväg och fiskar i Alingsås tillsammans med sin bror och vän Filip så jag och Emilia har varit hemma hos familjen och bara myst och gottat oss i det fina vädret. Idag är det även min mammas sista semesterdag för imorgon börjar hon jobbet igen efter 8 veckors semester.
 
 
 
 

Stora tjejen

 
Vi har en tjej här hemma som precis lärt sig att sitta riktiga ordentligt nu. Hon har kunnat sitta i några veckor men alltid vält efter liten stund, men nu kan hon sitta själv hur länge som helst. Så stor våran lilla prinsessa börjar bli.
 
 

Kärlek

 

Jag har verkligen världens finaste familj! Älskar er så otroligt mycket!

 

 

 


Fredag

 
Idag har vi varit extremt trötta här hemma. När Christian kom hem från jobbet så gick vi alla 3 och la oss i sängen och sov 1 timma, hur gott som helst. När vi vaknade beställde vi pizza och tittade på när herrarna tog sig vidare till OS-final i handboll. En rikigt slappardag, det behövs ibland speciellt för stackars pappa Christian som jobbar och sliter hela veckan för sin familj.
 
 
 
Nu är vi färdigborstade och säger god natt! (Iallafall Emilia) Natti natti
 
 
 

Havregröt

 
Vi är hemma hos mina föräldrar och Emilia har fått smaka på havregröt för första gången. När jag var hos BVC i onsdags så sa barnmorskan till mig att jag skulle börja ge Emilia några mål med riktig mat varje dag istället för bara amma som jag bara gjort fram tills nu. Så nu jädrans ska hon få äta! Idag testade vi gröt vilket hon verkade gilla. Men kladdigt blev det.
 
 

Fina vänner

 

Idag har jag haft en heldag med fina vänner! Träffade Linda och Sofia i allum vid 12 och lunchade och hade det mysigt! Vi har alltid hur mycket som helst att prata om och ta igen då vi tyvärr inte hinner ses så ofta. Efter allum gick vi hem till oss och fikade. (Tufft att vara mammaledig) När Linda senare skulle hem till sina svärföräldrar gick jag och Sofia ut på promenad tills Christian kom hem från jobb och gym så han kunde ta Emilia så Sofia och jag kunde ta en sväng in till stan. Riktigt mysdag!! Jag har så fina vänner!

 

 

 

 


Barca - Manchester united

 
Matchen igår var kanske inte den bästa match man sett igenom tiderna men det var ändå sjukt roligt att se alla världsstjärnor live. Vi hade platser väldigt nära plan så vi såg spelarna väldigt bra. Tråkigt bara att man inte får ha med sig systemkamera så att man hade kunnat ta lite bra bilder oxå. Men lite bilder fick vi taget med mobilen iallafall. 
 
 
 
 

Tagga match

 

Nu är det dax för match på ullevi. Barcelona - Manchester United! Jag och Christian ska gå med min pappa och lillebror! Skit kul att gå på en sån här stort match och se spelare som Messi!! Nu har vi precis varit och lämnat av våran lilla korv hos farmor och farfar som ska vara barnvakt hela kvällen! Saknar henne redan!

 


Läkarbesök

 

Emilia blev godkänd på dagens "besiktning" av läkaren på BVC. Hon vägde 7830 g och var 67 lång. När vi kom hem var vi så trötta att vi sov lite lunch. När vi vaknade var Emilia pigg och glad igen! Underbara unge!!

 

 

 


God morgon

God morgon! Nu ska jag och min lilla korv till BVC på 6 månaders läkarkontroll. Spännande!

 

 


Måndag

 
Idag har det regnat i stort sett hela dagen. Men vi har inte haft tråkigt för det, Anna kom hit och hälsade på och vi tog oss även en liten sväng till Allum.
 
Nu senare under kvällen fick jag denna fina bild skickad till min mobil ifrån fina underbara Anna. Du är verkligen guld värd hoppas du vet det!!! ♥
 
 
 

Liseberg

 
Igår var vi på Liseberg med familj och vänner. Hade en väldigt trevlig dag.
 
 
 

Fredag

 
Är det fredag så är det! Pappa Christian är ute och fiskar med sin bror och 2 kompisar så jag och Emilia är hemma hos min mamma och pappa.
 

Äntligen helg

 

Christian är hemma från jobbet nu ser vi fram emot en ledig helg tillsammans! Just nu sitter vi uppe i Christians föräldrars hammock i deras trädgård och myser!

 


Besök

 
Idag är min lillebror här och ska sova hos oss.
 
 
 

Nu är det klippt!

 
Idag har jag klippt mig. Känns jätte skönt nu med kortare och mer uppklippt hår.
 
Såhär var det innan
 
Nu ser det ut såhär
 
 
 

God morgon

God morgon nu åker vi hem till mamma för hon ska passa Emilia medans jag åker till frissan. Ska nämligen klippa av mitt slitna hår idag! Äntligen!


Olivia & Emilia

 
Idag har vi varit och hälsat på hemma hos Somru och hennes sockersöta lilla Olivia som är 2 månader äldre än Emilia. Emilia måste ha trott att hon var i paradiset med alla roliga leksaker Olivia hade för hon var så glad och nöjd hela tiden. Vi passade även på att ta en promenad ifrån Gamlestadstorget bort till Lunden och för att äta glass på Lejonet och björnen. Supermysigt och vilket perfekt promenadväder inte för varmt och inget regn! Tjejerna satt så fint på glassfiket och lekte med leksakerna tillsammans. Haft en jätte bra dag idag verkligen!
 
 
 

Fina familjen

 
Igår var jag och Emilia hemma hos fina familjen Babunovic. Alltid lika roligt att träffa dom. Emelie bjöd på jätte god räkor och ris gryta av något slag till lunch. Tillochmed Christian fick med sig en matlåda hem sedan som han åt upp direkt! Riktigt gott! Tack fina Emelie! En annan sak som jag alltid tänker på när jag varit där är hur underbara och goa hennes barn är. Vem hjärta hade inte slagit en extra volt när Laura säger "men mamma jag älskar ju dom" när vi står i dörren och ska hem. Lilla hjärtat man har lust att äta upp henne! Tack så hemst mycket för igår Emelie och familj!