mera sol och bad

Fler bilder på våra soliga dagar. Imorgon blir det lika härligt väder igen så vi ställer klockan tidigt och åker till Varberg och hänger med farmor, farfar, faster och kusinen.
 
 

Vi har det gott

Vilka härliga dagar vi haft! Sol och bad är allt som behövs. Det har varit så varm så även jag ha varit tvungen att svalka mig i barnens kissepool.
 
 

Ella ♥ Kerstin

Ella är helt galen i djur. Vi kan inte gå förbi någon ute på gatan med hund utan att vi är tvugna att stanna och fråga om barnen får klappa. Så fort Ella ser en hund på långt håll blir hon helt exalterad och börjar ropa och peka "öööh öööh" och vill springa fram och klappa. Mummu och morfars stackars katt Kerstin är inte lika försjust i vår djurälskande lilla Ella. När vi är där jagar hon Kerstin runt hela huset och ska klappa, pussa, krama och klänga vilket inte uppskattas speciellt mycket av Kerstin som gärna rymmer så fort hon får syn på Ella.
 
Puss puss Kerstin

Nu är sommaren här

Nu är sommaren här på riktigt! Inte en dag för sent. Igår var flickorna och jag hos mamma och hängde i trädgården. Emilia och Ella brottades i poolen medans jag latade mig och jobbade lite på brännan. Imorgon ska det bli ännu varmare, så då smörjer vi in oss med solskydd och åker till mummu och morfar och hänger i deras trädgård igen. Fler sånna här dagar tack! Helt underbart!
 
 

Mummu är hemma

I måndags åkte flickorna och jag till Landvetter flygplats för att hämta mummu som kommit hem ifrån Finland där hon varit i en vecka och hälsat på hos gammelmummu. Med sig hem hade hon även med sig presenter till flickorna ifrån gammelmummu. Finskt godis och två klänningar som flickorna blev helt överlyckliga över, och kände sig så fina i. Det blev modevisning direkt och flickorna snurrade runt och var så nöjda i sina nya prinsessklänningar. 
 
Mina små praliner