Ellas födelsedag

För exakt ett år sedan föddes vår lilla prinsessa Ella. För ett år sedan blev Christian och jag världens lyckligaste föräldrar till ännu en underbar liten tjej. Emilia blev en mycket stolt storasyster. Vi älskar dig så otroligt mycket och har gjort sedan ditt första andetag. Våran fina underbara Ella. Grattis på din allra första födelsedag! 

Vår lilla bebis Ella har nu blivit en stor tjej. 


God morgon

God morgon, måndag. 
Familj

 

Magsjuka...igen

Magsjuka från heletet! Ja det var ju inte speciellt länge som vi fick vara friska (igen). Denna gången var det magsjuka igen. Det började i måndags av att Christian fick åka hem ifrån jobbet. Medans han låg helt avdeckad i sängen på nerevåningen och vilade fick jag ta hand om Emilia som spydde mängder. Jag skojar inte om jag säger att vi sprang fram och tillbaka från toan säkert 50 gånger. Hon var så ledsen och vi var glada om vi hann fram till toaletten och Ella stod utanför och fattade verkligen ingenting. Stackars liten usch vad ont i hjärtat det gör att se henne så sjuk och dålig. Vår annars så glada och pigga tjej hade ingen energi alls och var så utmattad att hon somnade sittandes i soffan mellan alla de gånger vi sprang för att spy igen. Senare på kvällen när det hade lugnat ner sig lite för Emilia var det givetvis min tur, Jag sov nästan inget den natten utan sprang även jag fram och tillbaka från toaletten säkert 10 gånger iallafall. Ella var den enda som klarade sig ifrån alla spyor, lite extra blöjbyten bara. Fy fan för att själv vara sjuk och må som en påse skit och sedan försöka att vara glad och någorlunda orka ta hand om barnen. Tack och lov att Christian började må lite bättre igen då jag mådde som säms annars vet jag inte hur vi hade klarat oss. Nu först idag börjar vi alla må bättre igen och tvättmaskinen har gått här hemma non stopp med nerspydda kläder, soffkuddar, lakan, filtar, handukar m.m. Vi har sakta men säkert börjat äta lite igen och när jag idag ställde mig på vågen (för det måste man ju faktiskt göra) visade den -2,5 kg. Yipi! Något bra med denna jävla skiten ska det väl vara. Nu ber vi till herren på G där uppe att vi ska få vara friska ett tag framöver för nu räcker det med skit för oss!
 
 

Emilias 3 års kalas

I lördags fyllde Emilia 3 år och vi hade ett litet kalas här hemma för familjen. Emilia hjälpte mig med att göra tårta till kalaset och var så glad och uppspelt hela dagen innan alla gästerna kom över att det var hennes födelsedag. Vi sjöng och hon fick öppna alla sina presenter och sedan ville hon att vi alla skulle sjunga igen innan hon blåste ut alla ljusen ifrån tårtan. Tårtan var hon alldeles för upptagen för att ens smaka på utan hon skulle genast leka med sina nya presenter. Det blev ett mysigt och trevligt kalas med familjen och Emilia var så otroligt nöjd med dagen och somnade på några sekunder senare på kvällen efter att gästerna gått. En väldigt lycklig numera 3 åring.
 
•Tårtbak
 
Presenterna som Christian och jag hade kämpat med hela natten innan kalaset
 
Smygstartade lite på förmiddagen innan kalaset med en liten present och sång
 
Kalaset

Lyx brunch

Igår var vi bjudna hem till familjen Johansson/Medina på en brak brunch som de hade ordnat så fint. Emilia (läs. jag) var överlycklig för att det fanns nutella att ha på smörgåsen och åt tills hon hade chocklad i hela ansiktet. Anna hade även gjort en jättegod pannkakstårta till Emilia för att hon fyllt år och vi alla var helt proppmätta efteråt. Ella somnade en bra stund i Anna och Diegos säng så killarna passade på att spela tv-spel medans vi tjejer satt vi datorn och skrattade åt en massa gamla bilder ifrån flera år tillbaka. Lär ju ha ett sexpack på magen imorgon efter allt skrattande. Allt var inte bättre förr. Tack för en härlig dag!
 
 

Lilly Bow

Ni är väldigt många som gett komplimanger eller frågat mig ang. flickornas rosetter så nu vill jag visa er vart flickornas alla ljuvliga rosetter kommer ifrån. Jag beställer de HÄR. Lika fina till vardags som till fest. Jag har beställt härifrån vid flera tillfällen och blir alltid lika nöjd. Med fri frakt och supersnabb leverans gör att det svår att låta bli och jag tror att vi snart får köpa en större glasburk till vår samling här hemma.
 
www.parlis.se
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥