Söndag

Sverige och Måns gick igårkväll och vann hela Eurovision och Christian och jag satt uppe och tittade på hela programmet, jag tror klockan hann bli 2 innan vi kom i säng efter att alla intervjuer äntligen var slut. 
 
Imorse när vi vaknade åt vi alla frukost och klädde på oss och åkte iväg till gymmet. Barnen lekte och busade på minisats medans Christian och jag körde ett benpass ihop. Ella har fram tills nu varit ledsen varje gång vi lämnat men så fort vi gått blir hon jätte glad igen och har jätte roligt, berättar personalen jämt när vi hämtar. Jag tycker ändå att det känns lite jobbigt att lämna när hon blir ledsen jämt, men nu äntligen känns det som att det håller på att vända. Idag blev hon inte ledsen och när vi kommer för att hämta flickorna efter vårt träningspass så brukar vi tjuvkika på dom innan vi går in och ser hur roligt de har det. Personalen där är helt underbara så det känns hur bra som helst, bara om hon vill vara lite gladare även när vi lämnar hade det varit helt perfekt. Det finns bollhav, rutchkana, bord där de kan rita och massor av roliga saker att leka med så vi vet att det är hur roligt för dom som helst. Älskar verkligen vår gym, skulle aldrig i livet byta till något annat.
 
När vi skulle hem ville Emilia stanna till i djuraffären brevid och titta på kaninerna (och fiskarna, boring.) Men vad gör man inte för sina barn. De får hänga med till gymmet så får vi titta på deras fiskar. Win win.
 
Ella "busar" hela tiden och älskar när vi skrattar åt henne. Tror att hon kommer bli en riktig clown när hon blir stor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback