Mums

Står och gör pannkakor och har världens bästa sällskap.

 

 

 


4 månader

Idag blir våran lilla prinsessa 4 månader!
Grattis Emilia! ♥




Familjen Babunovic

Precis varit och hälsat på hemma hos familjen Babunovic i Kortedala. Mamma Emelie gjorde världens godaste lasagne och jag är fortfarande mätt! Vi har suttit och tjötat om allt och inget. Alltid trevligt! När jag skulle gå så kom Laura springande och skrek puss! Då fick både jag och Emilia var sin puss i hallen! Du har verkligen fina barn Emelie!

 

 

 

 


Onsdag

Nu åker vi hem till familjen Babunovic och myser!

 

 

 


Kicki & Johanna

När Christian kom hem från jobbet idag så passade jag på att smita iväg en sväng utan Emilia för att träffa mina 2 arbetskollegor Kicki och Johanna på en fika i Allum. Alltid trevligt att träffa dom och höra lite skvaller ifrån jobbet. Man saknar ju verkligen tjejerna som man alltid träffade varje dag på jobbet förut, men som man nu inte alls ser lika ofta då man är mammaledig. Emilia och jag fick varsin present av tjejerna! Emilia fick en jätte söt rosa pall med en elefant på och jag fick ett jätte fint armand ifrån märket SNÖ. Blev jätte glad! Det hade jag verkligen inte förväntat mig. Finare jobbarkompisar får man leta efter!! Tack för idag tjejer!! ♥


Fina Cristina & Johanna!






Tisdag

Idag har jag och Emilia hängt med Anna i stan. Eftersom att hon fyllde år igår så fick hon i present köpa sig vad hon ville utav oss. Hon valde 2 jätte fina stora soffkuddar på Indiska till sin nya lägenhet som kommer passa perfekt. När Emilia somnade i vagnen så passade vi även på att gå och äta lunch/middag. Haft en jätte mysig dag med lite shopping och väldigt trevligt sällskap!








Hittade dessa snygga shortsen på Zara! Köpte dom inte men ångrade mig när jag kom hem så imorgon om dom finns kvar så blir dom mina!



Annas dag

Idag är ingen vanlig dag för det är Annas födelsedag. Hurra hurra hurra!!! Världens finaste och bästa vän fyller 25 år idag!! Tiden går så fort, första gången vi träffades var vi bara 9 år gamla! O herre gud vad vi haft mycket roligt tillsammans sedan dess och mycket mer kommer det att bli! Älskar dig min underbara fina vän! Är så himla glad och tacksam att du finns i mitt liv! ♥

 



Kvällspromenad

Ute och promenerar medans Christian tränar på gymmet.

 

 

 

 


Måndag

Åkte in en snabbis till stan kl 10 idag och köpte en kjol som jag hittade igår men som inte fanns i min storlek. När den var köpt så åkte vi direkt hem igen. Är så trött på stan och det är verkligen inte roligt att gå runt där själv. Nu har jag precis legat i sängen en bra stund med Emilia så att hon skulle somna för om en liten stund så ska vi åka och hälsa på mina jobbarkompisar. Det är första gången som vi hälsar på och första gången dom får träffa Emilia. Det är verkligen på tiden nu.

 

 

 

 


Morsdag

Idag var det min allra första morsdag som mamma. Tror att jag kan vänja mig vid detta för jag blev riktigt bortskämmd av min lilla älskling (och pappa Christian) vi åt en god frukost på Le pain francais i allum och sedan fick jag en jätte fin klänning i present från Pondus.











Efter att vi hade firat mig åkte Christian hem till sin mamma för att fira henne och jag & Emilia åkte med min familj för att hälsa på min farmor. Farmor bor på ett äldreboende och blir alltid lika glad när vi kommer och hälsar på speciellt för Emilia.




Senare åkte vi hem till mamma och pappa för att fira våran mamma! Vi grillade och mamma fick blommor presentkort på bio och lite lotter. Väldigt lyckad dag med fint väder och med världens finaste familj!











Och sist men absolut inte minst!! Grattis världens finaste underbaraste mami på din dag!
Älskar dig! Du är bäst! ♥





Hemkörning

Kom precis hem från att ha fått agera fyllechafför för min mamma och pappa som varit på 50år fest. Som ni kanske ser på pappa så hade han kanske haft lite för skoj...

 

 


Lugn lördag

Sitter hemma hos Christians föräldrar i trädgården och bara har det gott i solen/skuggan! Kan det inte alltid vara såhär!

 

 


Lördag morgon!

Morgonmys med pappa!

 

 


Bloggträff

Igår var jag på mitt första bloggevent någonsin som anordnades av bloggfamiljen med bla. Hannah graf. Självklart så var det Emelie som lurade med mig dit. Jag var väldigt nervös när vi kom dit eftersom att jag inte kände någon där förutom Emelie då (och hon kände typ alla vilket inte gjorde saken lättare) Men det visade sig att det blev riktigt trevligt ändå. Träffade jätte trevliga och snälla tjejer under kvällen och det bjöds på dricka, tilltugg och en massa tävlingar med massor av fina priser. När kvällen var slut så fick vi alla med oss varsin Goodiebag hem med lite roliga saker i och detta gjorde ju absolut inte kvällen sämre. Tack Emelie för att jag fick följa med på detta! Skitroligt verkligen! Sedan var jag på Hannah Grafs blogg nyss och såg att jag hade fastnat på bild som hon lagt ut på sin blogg så det var ju lite extra roligt!











Uppe med tuppen!

Idag var vi uppe med tuppen! 5.30 gick vi upp och körde Christian till jobbet och sedan vidare hem till familjen. Ida min lillasyster hade tagit ledig från sitt arbete så vi var ute och tog en lång morgonpromenad runt 8.00 imorse! Sedan dess har vi bara legat och latat och solat oss hemma i trädgården och Emilia har badat i sin lilla pool 2 gånger redan, och fler lär det bli i denna underbara värme!!

 

 

 

 


Underbara sol

Inte helt fel att vara mammaledig dagar som denna! Nu går vi upp till Emilias farfar och farfar och hälsar på.

 

 

 


Trött man

När vi kom hem möttes vi av denna blick... Misstänker att första arbetsdagen på PEAB tog hårt på krafterna! Han sa att han var så trött att han inte ens hade orkat spela Fifa på x-boxen. Stackarn då är man trött...

 

 

image description

Emilia köpte blommor och en liten present till sin pappa på hans första arbetsdag!

 


Årets första dopp

Hemma hos mormor idag tog vi fram och invigde poolen eftersom att det var så varm, Emilia njöt för fullt.

 

 

 

 


Soligt värre

Precis vinkat av Emelie och Filip vid bussen. Vi var en sväng på öppna förskolan och sjung lite sedan köpte vi lunch och åt ute i solen! Mysigt! Nu sitter jag och väntar på att mamma ska hämta mig och Emilia så ska vi åka med henne hem.

 

image description

 

image description

 

image description

 

image description

 

 


Onsdag

Varit uppe sedan 6 då Christian åkte till jobbet. Så hunnit med en hel del nu på morgonen! Solen skiner och det känns som om detta kommer att bli en riktigt bra dag idag! Nu sticker ja & Emlila allelles strax till öppna förskolan här i partille tillsammans med Emelie & lille Filip.



Nya äventyr

Imorgon börjar Christian på sitt nya jobb! Jag är nog mer nervös än honom! Efter 6 år på MQ är det äntligen dax för nya utmaningar och äventyr. 6.30 börjar han imorgon och jag tror att det är första gången någonsin som han lagt sig för att sova innan mig. Men nu är det även dax för mig att krypa ner bredvid mina 2 hjärtan. Natti natti!

 

 


Idag

Har vi varit i stan i det fina vädret och Emilia hängde i bärselen på pappas mage och var riktigt nöjd.

 

 

 

 


Morgonmys

Vi hade det verkligen jätte trevligt igår hemma hos familjen babunovic. Vi hoppas att det blir fler gånger! Nu ligger vi i sängen och myser. Vädret är underbart så vi åker in till stan bara vi 3.

 

 


Söndag

Nu åker vi alla 3 hem till fina familjen Babunovic!

 

 

 


Lördag

Idag har vi haft en heldag med fina människor! Varit i stan och fikat, kikat runt lite, ätit mat och fikat igen. Senare på kvällen så tittade vi på Champions League hemma hos oss tillsammans med Pari & Karolina. Verkligen haft en kanon dag!

 

 

 

 


Bildbomb

Lite bilder från kalaset igår!




Emilia & Farfar.






Fina Patrick & Maddis!




Födelsedagsbarnet Wasfi!


Emilias Farmor & kusin


Christians storasyster fina Annelie.












Emilia, farmor & farfar.

Kalas

Nu åker vi på kalas hos svärföräldrarna

 

 


Prins Filip & Emilia

Idag har Emilia hängt med fina Filip. Tack Emelie o familj för idag!




Just nu

Christian ska tatuera sig.

 

 

 


Besök

Efter öppna förskolan åkte vi och hälsade på Emilias Mummu på hennes jobb på särskolan.

 

 

 

 


Tisdag

Idag är det tisdag då är det öppna förskolan som gäller. Christian jobbat till 8 ikväll så får se vad som händer efter öppna förskolan.

 

 

 

 


Arg tjej

Ikväll har vi en väldigt arg tjej här hemma!

 

 


sömntuta

Idag har min lilla klump sovit nästan hela dagen. Men vad gör det när vi ändå bara är hemma och har en slappisdag. Skönt det med ibland.








...

Hittade en rolig bild på nätet och tänkte att det är precis såhär Emilia kommer att se ut när hon bli äldre!

 

 

 

 

 


Mys

Emilia älskar att duscha & bada! Idag fick det bli duschen med pappa! ♥

 

Min lilla nakenfis!

 

 


Barnvakt

Såhär har dom roat sig med våran lilla dotter medans vi varit borta.

 

iswap faces appen på Iphone!


Tennis

Idag har vi ordnat barnvakt åt Emilia. Jag, Christian, Pari & Karolina är på Alelyckan och spelar tennis! Skit skoj! Första gången som jag och C gör något utan våran lilla tjej.

 

 

 


Lördag

Emilia lördagsmyser med farfar! Jag och Christian sitter i soffan och leker med våra iphones. Vad skulle man gjort utan sina telefoner?

 

 

 

image description

 


Elgiganten

Tittade efter kaffemaskin.

 

 


Just nu

Nu åker vi till bäckebol

 

 

 


Ute

Ute på morgonpromenad

 

 

 


God morgon!

Äntligen helg och Christian är ledig!

 

 


Min fina!

Hälsade på Christian på jobbet!

 

 


Just nu

Precis fikat med fina Freja och mamma Jessica! Nu kikar vi runt lite i allum.

 

 


Du & jag ♥

Det finaste jag har!


 

 

 


Besök hos tant Anna

Efter att vi varit och hälsat på farmor åkte vi hem till Anna och hälsade på. Laura var oxå där så Emilia hade fullt upp att mysa med "tanterna". Supermysigt!









Mina fina tjejer!!


Farmor

Idag så var jag, pappa och Emilia och hälsade på hos min farmor. Hon bli alltid lika glad när Emilia kommer på besök.

 

 


Gos

Nu ligger vi och myser i sängen! Natti natti

 

 


Mat

Man får skynda sig att laga mat innan lilltjejen vaknar. Det fick bli lax och wookade grönsaker. Enkelt men väldigt gott.

 

 

 


Ösregn

Skulle vara duktig och gå ut och gå. När vi började gå så duggade det lite, tror inte att det tog mer än 5 min så öste det ner. Där fick jag för att jag försökte vara duktig och blöt kan man lugnt säga att man blev. Emilia hade det varmt och gott i vagnen iallafall och klagade inte ett dugg.

 

 

 


Just nu

Äter vi lunch och Emilia sover middag!

 

 


Mot Frölunda

Nu har vi varit på öppna förskolan och sjungit, fikat och umgåtts. Jätte trevligt att träffa alla goa mammor/pappor o deras prinsar och prinsessor. Nu sitter vi i bilen på väg till Frölunda torg. Christian är ledig idag från jobbet så det blir en mysig heldag med lilla familjen.

 

 


Öppna förskolan

Nu åker jag och Emilia till öppna förskolan och träffar de andra mammorna med sina bebisar.

 

 


Latmaskar

Idag har vi bara varit hemma o gjort absolut ingenting. Både jag och Emilia sov väldigt länge förut mitt på dagen. Det behövdes så nu har man mycket energi.

 


Landvetter

Precis varit på Landvetter flygplats och vinkat av min Mummu som åker hem till Finland idag efter att ha varit här och hälsar på i 1,5 vecka. Emilia lyckades skita ner hela sig och fick åka hem naken inrullad i en filt. Mysigt.

 

 


Finbesök

 


Fullt ös

Här hemma hos föräldrarna är det fullt ös!




Söndag

Christian jobbar idag så jag och Emilia åkte hem till min familj idag igen. Tidigt imorgon åker mummu hem till Finland igen så vi passar på att umgås med henne idag igen. Sedan är det ju alltid roligt att hela familjen är hemma idag oxå.

Lillebror, Emilia & Pappa



En glad ängel


Färdigt

Äntligen klara och vilken skillnad det blev!

 

 

 

Får se hur länge detta håller

 


Storstädning pågår

Har lovat min lillasyster (22 år?! år gammal) att jag ska hjälpa henne att storstäda hennes rum, för det kan ju inte ha hänt under de senaste 10 åren iallafall. Så detta projektet kommer antagligen att ta hela dagen. Bäst för henne att hon kan hålla det rent efteråt. Sedan undrar hon varför hon är singel. hm... Det kan jag tala om för dig Ida för att ingen vill ha en skitgris! Så nu ska det bli ändring på det!







Lite före bilder! =/

Lördagmorgon

God morgon!

 

 


Fredagskväll

Efter en sväng in till stan åkte vi hem till Christians föräldrar och hälsade på. Så nu är det hockey på tv och fredagsmys med popcorn och te som gäller och Emilia myser för fullt med farmor och farfar. Perfekt fredagskväll!

 

 

 


...

Det blev en del piroger att ta med hem!


Just nu

Hem till mormor igen för att baka fler piroger!


Besök

Ikväll har min mormor, mamma och syster varit här hemma hos oss och hälsat på.
Fick jätte fina rosor utav min mormor!




Slottsskogen

Nu är vi hemma efter en heldag i slottsskogen. Riktigt sommarväder har vi fått. Man blir lycklig i hela kroppen!

 

 

 

 


Morgon

Fan fan fan... Satte TRE!! larm kl 9 idag för att jag ville komma upp hyfsat tidigt! Men nej ändå somnar jag om. Nu är kl 11 och vi ligger fortfarande i sängen. Idag är Christian ledig från jobbet så vi ska äta frukost nu och sedan gå ut och gå i det fina vädret! Mys.

 

 


Utvilad

Nemen titta vem som har vaknat till liv efter många många timmar!

 

 


Vaccination

Idag var vi på MVC för att Emilia skulle få sin 3månaders vaccination. Då får dom 2 sprutor en i varje lår som är emot Difteri, Stelkramp, kikhosta, Polio, HIB, Pneumokocker och även Hepatit B som vi blev erbjudna att ge henne eftersom att hennes pappa har Filipinsk bakgrund. Iallafall usch vad ledsen hon var!! Jag satt och höll henne i mitt knä och pappa Christian försökte distrahera henne med en nalle för att hon skulle ha något annat att titta på. Precis innan barnmorskan skulle sticka henne så säger hon denna sprutan gör inte så ont. När hon sagt det så gallskrek Emmi och blev så ledsen så tårarna rann på henne och hon blev helt röd i hela ansiktet. När hon väl hade lugnat ner sig så var det dax för spruta nr 2. Så ni kan ju tänka er hur ledsen hon var då när hon fick den andra sprutan som "brukade kännas lite mer än spruta nr 1" Hon verkligen gallskrek och tårarna sprutade. Det var första gången som jag hört henne så ledsen någonsin. Stackars min lilla tjej. Gjorde ont i mammahjärtat att behöva höra det men samtidigt får man väl vara glad och tänka att det är bra att det finns vaccin att få och att det är för en bra sak som man får det för. Nu är vi hemma och hon ligger brevid mig på soffan och sover helt slut antagligen efter dagens hemskheter. Fy vad skönt att det är över nu!



I väntrummet i väntan på att bli inropade






Promenad

När jag vaknade imorse såg jag ett sms på mobilen från Emelie om att hon och lille Filip var i Allum. Så det blev snabbt på med kläderna och ut i det fina vädret för en liten promenad. Hur härligt som helst! Fint väder och minst lika fint sällskap, kan ju knappast bli bättre. Nu ska vi göra oss iordning här hemma för Emilia stackarn ska få sin tremånaders vaccination idag. Usch detta ska verkligen inte bli roligt. Får se vem som
gråter mest, jag eller Emmi.

 

 


Tävlig




Eftersom jag ska gå på Mammablogg Date 2012 har jag möjlighet att vinna en Nokia Lumia 800, anmäl dig till eventet och tävla här!



Sun is shining

Gud vad härligt väder vi har fått! Nästan så att man kan tro att det är sommar redan. Lillebror har spelat match idag i Skatås så mamma och jag passade på att promenera lite under första halvlek. Andra halvlek tittade vi på. Självklart så bara för att jag hade glömt skötväskan hemma hos mamma och pappa just idag så passade Emilia på att skita medans vi stod och tittade på matchen. (Hon brukar skita ungefär var 3e dag men just då var det tydligen väldigt viktigt) Så jag och mamma fick snällt gå till bilen och åka iväg till närmsta butik och köpa blöjor så att vi kunde byta på henne. Nu är vi hemma hos mamma och pappa igen och pappa står vid grillen! Årets första grillning. Christian slutade jobbet precis och skulle träna efter jobbet men skulle kanske komma förbi efteråt. Hoppas att denna underbara värme håller i sig nu ett tag framöver. Nu är vi trötta på mörker och dåligt väder! Sommaren är välkommen!



Mamma & jag på promenad


Passar på att spy lite på mormor!






Glad tjej fast man har bajs i hela blöjan!

1a maj

Idag fick Emilia för sig att vi skulle vakna 7.30 Ja jag vet jag ska inte klaga men jag är inte van så jag får faktiskt klaga lite! Vi stack iallafall hem till mamma direkt när vi vaknat. Mormor är fortfarande här 1 vecka till så vi vill passa på att umgås med henne så mycket som möjligt innan hon åker hem till Finland igen.