Kalas

 
Idag har vi varit på kalas hemma hos svärföräldrarna för Emilias underbara farmor fyllde år idag. Det var hur trevligt som helst och det bjöds på massa god mat, tårta och massa annat gott. Vi blir alltid så bortskämda när vi är där. Även Emilia fick smaka på lite glass idag. Det är ju inte varje dag det är kalas! Grattis världens bästa svärmor!
 
 

Fredagkväll

 
Igår kväll hade vi fredagsmys framför tvn med tacos. Tills Emilia blev trött och jag skulle natta henne och somnade själv för natten. Aja idag är man pigg iallafall. Nu äter vi frukost för snart ska vi till Ikea en sväng och senare ikväll ska vi på kalas.
 

Pappatid

 
Emilia myser med världens bästa pappa! Finns inget bättre än mina två fina hjärtan ♥
 
 

Finbesök

 
Idag har vi lycka här hemma. Min lillebror Albin och min syssling Jonas har köat utanför mediamarkt tidigt imorse för att få köpa det nya fifa 13 spelet som släppts idag och sitter nu här hemma hos oss och spelar. Själv så är min bil på lagning under dagen så det passade ju perfekt att få besök idag när vi ändå inte kan ta oss någonstans. Emilia blir alltid glad när morbror (och själklart Jonas med) kommer på besök.
 
 

Onsdag

 
Halva veckan har nu gått redan. Tiden går så fort snart är det fredag igen. Wiie! Idag gick vi till öppna förskolan på morgonen och idag var även några andra tjejer från våran gamla mammagrupp och hälsade på där med sina bebisar som blivit så himla stora nu. Det var roligt att träffa dom igen. 
 
Efter det kom fina Anna och hälsade på. Vi åt lite lunch hemma hos oss och sedan tog vi en sväng till Allum. Annas mamma fyller år idag så hon behövde köpa en present till henne. Grattis Lauretta! 
 
Emilia och världens bästa Anna! 
 
 
 

Farmor

 
Idag var Emilia, jag, pappa och min lillebror och hälsade på hos min farmor. Pappa hade köpt med sig "smörgåstårtsbomb" som vi fikade med där. Min farbror som varit och hälsat på hos farmor i helgen berättade att farmor bara pratat om Emilia hela tiden så ni kan ju tänka er hur glad hon blev när hon fick se att Emilia kom på besök idag.
 
 
 

Ullared

 

Nu ligger vi i sängen äntligen. Varit en heldag i Ullared med mamma och Emilia. Vi kom hem för 1 timma sedan och jag är helt slut. Det blev en del shopping iallafall. Men nu ska vi sova!


Mat

 
Nu blir det mat för både mig och Emilia sedan väntar vi på att mamma ska sluta jobbet så hon kan komma och plocka upp oss så att vi kan bege oss till Ullared för lite shopping!
 
 

Måndag morgon

 
Emilia uppskattar sin nya leksak vilket alltid inte är en garanti! Fort fram går det med och hon kör in i allt som finns och bara skrattar, så man får akta sina fötter här hemma nu. I lördags vinkade Emilia för första gången och nu vinkar hon tillbaka när man vinkar till henne.
 
 

Söndag

 
Idag vaknade Emilia 8.20 redan. Känns som om hon börjat vakna tidigare och tidigare nu den senaste tiden. Hoppas på att jag har fel. Klockan 9 är precis lagom för att gå upp, inte tidigare. Så jag och Emilia gick upp och åt frukost så att pappa fick sova ut lite längre nu när han äntligen inte behöver gå upp innan klockan 5 för en gångs skull när han väl är ledig. Sedan runt 11 åkte vi iväg för att hälsa på Emilias farbror Patrick på BMW där han jobbar. Efter vi varit där en stund och Emilia provsuttit några bilar så åkte vi vidare in till stan och shoppade lite. Vi har haft en jätte bra dag så mysigt att bara hitta på saker vi 3. Våran lilla familj. Det bästa som finns! Synd bara att helgerna alltid går så himla fort och rätt som det är så är det måndagmorgon igen och man hör Christians larm ringa 04.45. Usch! Nu sover iallafall Emilia så jag och Christian ska njuta av det lilla sista som är kvar av helgen och lägga oss i sängen och titta på någon film.
 

BMW

 

Precis varit på BMW och hälsar på Emilias farbror Patrick på hans jobb.


spegel spegel på väggen där

 
Att det kan vara så roligt att titta sig själv i spegeln hon tom. pussar sin egen spegelbild. Är man söt så är man.
 
 

Marknad

 
Idag åkte vi hemifrån halv 9 på morgonen för att vi skulle på barnmarknad i Lerum. Där vi hittade massa fina saker till Emilia både kläder och leksaker. Vi hittad bla. en lära gå vagn och lite andra roliga leksaker som både låter och blinkar vilket är "her thing" just nu. Det slutade iallafall med att vi hann med hela 3 olika marknader innan kl blev 13.00. Först var vi i Lerum där var det kaos, först var det kö för att komma in på morgonen och sen slogs folk nästan för att komma fram. Där fanns hur mycket att titta på som helst och det kändes som om kön till kassan för att betala aldrig skulle ta slut. Efter Lerum åkte vi till Härlanda kyrka, där var det mycket lugnare, kanske för att vi kom lite senare och där hittade vi massa fina kläder till Emilia. Sist åkte vi till en förskola i Mölnlycke som oxå hade barnmarknad men där var vi så sent bara en kort stund innan dom skulle stänga så där köpte vi faktiskt inget. Stackars Christian som inte är ett jätte fan av marknader fick slänga runt i halva Sverige idag. Men oj så mycket fint vi hittade och allt var i jätte fint skick en del nästan som nytt. En rikigt bra dag enligt mig och det tycker nog både Christian och Emilia med nu i efterhand.
 
 

Uppe med tuppen

 

Nu åker vi på barnmarknad i Lerum


Underbara fredag

.
Underbart med fredag! Visst blir man glad i hela kroppen när man vet att helgen närmar sig!
 
 

Kärlek

.
 
I Love you like a fat kid loves cake
 
 
 

Somru & Olivia

 
Idag var vi bjudna hem till Somru och hennes underbara Olivia som är 10 veckor äldre än Emilia. Somru bjöd på jätte god ceasarsallad till lunch som hon hade gjort själv. Der var riktigt trevligt och Emilia hade så roligt att hon vägrade att sova fast hennes ögon gick i kors fram emot slutet. Vi åkte hem vid 14.30 tiden och då hade hon inte sovit någonting sedan hon vaknat vid 9 tiden på morgonen. Då vet man att hon haft roligt iallafall. Vi bestämde att vi nästa vecka skulle ses igen och antagligen åka och bada med tjejerna. Det ser vi redan fram emot!
 
 
 
 

Det finaste vi har

 
Emilia fick leka modell idag hemma hos morfar på altanen.
 
 
 

Ego

 
Emilia är med pappa Christian och träffar hans kompisar Onur och Filip på Onurs cafe inne i stan så jag passar på att ligga hemma i soffan med musik på högsta volum. Underbart!
 
 
 

Emilia x3

 
 

Morfarmys

 
Idag var det egentligen tänkt att jag och Emilia skulle gått till öppna förskolan. Emilia har ju som sagt varit lite snorig nu i några dagar men jag tänkte att vi ändå skulle ta och gå dit eftersom vi verkligen behöver komma ut lite. Men efter att vi ätit frukost och Emilia började blåsa snorbubblor ifrån näsan då kände jag att lite måtta får det vara så vi hoppade det denna gången. Kanske inte så himla roligt om man blir hatad utav alla mammor där för att min unge har snor i hela ansiktet. Så istället bestämde vi oss för att åka hem och hälsa på pappa som oxå var hemma och snorade. Emilia fick bada i mormor och morfars badkar som hon älskar. Men det var extra roligt att ställa sig upp i badkaret hela tiden. Lillskiten börjar bli stor.
 

Svärföräldrarna

 
Ikväll var vi uppe en sväng och hälsade på hos Emilias farmor och farfar. När vi kom hem så var hon helt slut då vet man att hon har haft en bra dag.
 
 
 

Min familj

 

Jag har världens bästa familj!


Trött och ledsen tjej

 
Idag har vi en ledsen och trött tjej här hemma. Inte alls roligt. Mamma vill att du alltid ska må bra och bara vara glad!
 
 
 

Promenaden from hell

 
Ja idag kände jag mig lite extra hurtig och bestämmde mig för att jag skulle ta och gå ut på en morgon promenad efter att jag och Emilia ätit lite frukost eftersom det hade regnat hela morgonen och nu sken äntligen solen för en gångs skull. Men jag tror vi hann gå i 15-20 min innan det blev helt kolsvart bakom oss och bara någon minut senare öppnade sig hela himlen ovanför oss och det bara vräkte ner. Så jag fick mig en liten löprunda med. Så snabbt som jag sprang hem var nog längesen jag sprang. Och värst av allt vad tror ni inte händer efter att vi kommit upp (iallafall jag) helt dygnsur i lägenheten. Jovisst solsken ute igen och inte en droppe regn. Det kanske inte är min dag idag helt enkelt. Nu sover stumpan iallafall och jag tänkte hoppa in i duschen en snabbis. Man får ju passa på.
 
 
 Sedan är det ju inte det lättaste att köra runt på den här galningen i vagnen när hon vägrar ligga stilla.
 
 
 

Grattis

 
Grattis till min lillasyster Ida som arbetar på förskola och som fick en fasttjänst idag! Grattis det förtjänar du.
 

En flörtig Emilia

 
Emilia har ungefär sedan två veckor tillbaka lärt sig flörta. Hon blundar med ögonen och så pussar hon i luften. Hon ser så rolig ut att man bara vill äta upp henne lilla knubbis.
 
 
 

Mammas lilla sjukling

 

Ligger och myser med en liten snoris!

 

 


Snorunge

 
Här hemma har vi en riktig snorunge just nu. Emilia har blivit förkyld och snoret rinner och jag som har snorfobi torkar och torkar och Emilia blir skitförbannad för hon vill hellre ha snor i hela ansiktet än att jag torkar bort det. Nu ligger hon iallafall och sover i våran säng får se vad vi orkar hitta på senare idag. Blir nog minsta möjliga.
 
 

Egentid

 
Christian tog med sig lilltjejen och åkte hem till Pari & Karolina och hälsade på så jag är hemma alldelles själv vilket inte händer allt för ofta längre (läs aldrig) Så vad passar jag på att göra då när jag kan göra precis vad jag vill och har lust för? Jo självklart så tvättar jag, städar och lagar mat. Tråkigt som bara den med det måste göras det med! Nu är jag strax färdig då ska jag lägga mig i soffan och göra absolut ingenting för det förtjänar jag nu.
 
Våran Prinsessa var inte riktigt sig själv imorse jag hoppas inte att hon håller på att bli förkyld eller nått.
 

Lördag

 
Igår hade vi en jätte mysig dag med våran lilla familj. Började morgonen med ett besök på Åby badet i Mölndal. Det var första gången som Emilia fick bada i basäng och hon verkligen älskade det. Hon bara skrattade och var så nöjd med att få plaska runt i vattnet och titta på alla andra barnen som badade. Det räckte med 30 min sedan var hon helt slut och när vi satte oss i bilen på väg hem så hann vi inte ens köra ut ifrån parkeringen innan hon somnat. Det tar på krafterna att bada. Sedan åkte vi hem och åt kebabrulle som vi hade köpt med oss ifrån Utby pizzeria (som har världens godaste pizza/kebab) och bara slappade en stund. Efter att vi fått lite ny energi åkte vi in till stan tillsammans med Christians lillebror Patrick och tog en fika och bara kikade runt lite i affärer och bara tog det allmänt lugnt. Senare på kvällen åkte Christian hem till sin bror Allan med familj för att ha lite fifa kväll och jag och Emilia åkte hem till min mamma och gjorde absolut ingenting. Inatt sov vi alla 3 som bebisar efter en sån fullspäckad dag!
 
 

Vi tog tyvärr inte med oss kameran till Åbybadet så ni får nöja er med gamla badkars bilder! Det får funka det med!

 

Fredagsmys

 

Nu ligger vi i sängen och ska ha film mys! Perfekt fredagskväll för 2 trötta föräldrar.

 


Nu drar vi

 

Nu drar vi till öppna förskolan.

 


Ledsen tjej

 

Just nu har vi en väldigt ledsen och grinig tjej här hemma och ingenting är bra hur mycket vi än försöker. Lägger oss tidigt idag och tittar på fotbollen i sängen och myser och hoppas vi vaknar på bättre humör imorgon då vi ska till öppna förskolan och leka lite.

 


Prision break

 
Jaha då var det dax att bära ner babysitter till förådet då! Emilia har lärt sig hur man tar sig ur den. Jädrans unge och fort går det med. Men stolt som en tupp är hon när hon tagit sig ur. 
 





Morbrormys

 
Emilia tycker om när morbror Albin är på besök.
 

Pigg tjej

 
Slut på lugnet, Emilia har vaknat! 
 

En sovande bror och bebis

 

Lillebror ringde idag från skolan med huvudvärk så jag och Emilia slängde på oss kläder och åkte för att hämta honom. Nu ligger både han och Emilia och sover. Så jag passar på att göra absolut ingenting innan lilltjejen vaknar och det blir full rulle här hemma igen!

 

 


Måndagkväll

 

Nu ska vi ut på kvällspromenad i det sköna kvällsvädret jag och min fina familj!

 


Härlig dag

 
Idag är en härlig dag! Allt känns bara extra bra idag! Underbart!!
 



Söndagsmiddag

 
Idag har vi varit uppe hos Christians föräldrar och ätit söndagsmiddag. Lika trevligt som alltid. Emilia hade på sig sin nya Ralph Lauren piké som hon fått av farbor Patrick som kom hem från en veckan semester i Turkiet igår.

 





Hoppsan

 

Tro det eller ej men jag är på gymmet! Nu ska här tränas!


Nattmat

 

Mc Donalds drive in mitt i "natten"

 

 


Tröttisar

 
Mina 2 korvar ligger och sover så jag passar på att sitta lite vid datorn och ha lite mys med lite popcorn och te. Det blev en sväng till Frölunda torg förut, inte för att vi behövde något utan bara för att vi inte orkade sitta hemma en hel dag utan att börja klättra på väggarna. Men det har ändå blivit en del shopping till lilltösen denna veckan. Det går nästan inte att gå in på barnavdelningarna i affärer utan att hitta något som man bara "måste" ha! det finns ju så otroligt fina och söta kläder speciellt till flickor. Här är en del av veckans shopping.
 
Jacka på H&M för 149 kr
 

Zipjacka från Lindex 129 kr. Mössa H&M 2 pack 59 kr
 
Idag på Frölunda torg hittade vi ett par rosa "uggs" från H&M 79 kr
 
 Min trötta familj!
 

Ut på äventyr

 

Nu sitter vi i bilen och ska ut och hitta på något fast vi har inte riktigt bestämt vad än.

 


Uppe med tuppen

 
Idag vaknade Emilia kl 7 redan vilket är ovanligt tidigt för att vara henne. Så hon och pappa gick upp och åt frukost och tittade på Kung fu panda så att mamma fick sova vidare lite till. Sedan vid 9 så blev hon trött igen och sov tills nu. Så nu är våran lilla tjej i full gång igen. Härligt med lördag och pappa Christian är hemma med oss.
 




Kusinmys

 

Ikväll har Emilia myst med sin stora kusin Felicia.

 

 


Sleeping beauty

 

Är hemma hos mamma och pappa och dansade tryckare med Emilia tills hon somnade i min famn. Antingen så var hon väldigt trött eller så var det jävligt tråkigt.

 


Frukost hemma hos morfar & moster

 

Nyvaken Emilia så nu åker vi hem till morfar och moster som varit i Barcelona i 1 vecka! Först ska vi bara stanna en snabbis i Ica och köpa något färskt bröd som vi kan ha till frukost där borta!

 





Underbara vänner

 
Idag var jag, Emilia & Anna bjudna hem till Linda i Eriksberg. Det var första gången vi var hemma hos henne så det var roligt att få se hur hon och Mattias bor. Det var jätte mysigt och vi satt och fikade och Linda visa lite bilder ifrån hennes och Mattias bröllop som jag tyvärr missade när vi var i Finland i sommras. Dom såg ut att ha haft en väldigt lyckad dag iallafall och Linda var så vacker i sin fina brudklänning! Så roligt när man tänker tillbaka på när vi var små (kännt Linda sedan jag var 6 år) då vi lekte tillsammas och hade stora drömmar bla. skulle vi bli popstjärnor som säkert de flesta småtjejer drömmer om att bli när dom blir stora. Den drömmen sket sig kan man lugnt säga haha, men Linda är lyckligt gift idag och jag har världens finaste dotter och sambo så vi ska väl inte klaga!
Tack för idag finaste Anna & Linda! ♥
 





Öppna förskolan

 
Vi var på öppna förskolan idag och Emilia lekte och busade med Alicia & Walter som vi känner sedan innan ifrån våran föräldragrupp. Det var jätte trevligt men väldigt mycket folk där idag. Nästa vecka ska vi dit igen.
 




Onsdag

 

Här har vi en jätte duktig tjej som sovit i sin egna säng hela natten! Ända till kl 7 på morgonen då fick hon komma över och lägga sig brevid mamma tills kl 9 då det var dax att gå upp. Nu sitter vi i bilen på väg till öppna förskolan.

 

 


Tisdag

 
Idag har jag & Emilia varit hemma hos pappa hela dagen och bara myst. Vi skrev även ut lite bilder med pappas skrivare som vi senare satte upp här hemma på väggen.
 




Lycka

 

Det är lycka på högsta nivå när pappa kommit hem från jobbet!

 


Måndag

 
Här hemma försöker jag få Emilia att börja sova i sin egen säng både under dagen och natten. Lättare sagt än gjort, men det får vi skylla oss själva för då både jag och Christian velat ha henne i sängen hos oss eftersom det inte finns något mysigare. MEN nu har mamma fått nog jag vill kunna sova "normalt" inte stel som en pinne då man är livrädd att rulla över henne på nätterna. Nu har Emilia fått sova med oss i 7 månader men nu ska det bli ändring på det. 
 
1-0 Till mamma!
 

Livet är härligt

Jag vill inte byta jobb med någon!


Mammas dag

 
Idag blev världens bästa mamma, min fina mamma 47 år ung! Så vi var där för att fira henne på födelsedagen.
 





Nej vi har inte dött, nej vi har inte gått vilse i Stockholm heller. Vi är hemma sedan snart en vecka tillbaka och har det hur bra som helst! Varit väldigt dåligt på bloggfronten bara. Men nu lovar jag att bättra oss!