Stugan

Idag har vi haft en supermysig dag då vi varit ute vid våran sommarstuga hela dagen. Emilia fick basta för första gången. Är man finne så måste man kunna basta!
 
Bilder från dagen
 
 

Lördag

 
Idag fick Emilia för sig att hon skulle upp 6:30 redan. Så nu är vi alla uppe och ska alldelles strax promenera in till stan och köpa lite blöjor bla. Efter det ska vi åka ut till våran stuga! Det ska bli roligt.
 
Sedan får vi ju inte glömma att det är Emilias 5månaders dag idag! Hurra hurra!
 
 
 

Slappardag

 
Idag har vi mest bara slappat här hemma och återhämtat oss ifrån gårdagens resande. Men lite besök har vi allt hunnit med att få. Min kusin Jari var här med sin familj. Senare på kvällen kom även en utav mina morbröder och tittade förbi.
 
 
 

Resan till Finland

 
Inatt var vi äntligen framme hos mummu i Finland. Resan gick väldigt bra men med en hel del incidenter. Det började redan i bilen på väg till landvetter. Jag märker precis när vi svänger in på flygplatsen att "fan jag har ju glömt att ta på mig mina skor" då sitter jag i bilen med "foppatofflor" som jag bara skulle ha på mig när jag packade in väskorna i bilen för att dom var lätta att få på sig. Snyggt! Det var ju ingen ide att vända eftersom att vi då inte skulle hinna med vårt plan. Som tur var hade jag iallafall med min mina träningsskor bak i resväskan så det var ju bara till att leta fram dom och byta. Efter att vi hade checkat in och sagt hej då till Christian så gick vi runt och tittade lite i taxfree butikerna, köpte dricka och gick på toaletten där jag hängde av mig min jacka på en krock och givetvis glömde den kvar den. Inte nog med det, i mina jackfickor låg mitt bankomatkort och mina resepengar och lite andra småsaker. Fan fan fan! Detta kom jag på ca 10 min efter att vi varit på toan och vi fick springa tillbaka men nej då är det ju givetvis någon som tagit jackan. Vi sprang runt och frågade överallt om någon länmat in en jacka men nej ingenstans fanns den. Så jag fick ringa och spärra mitt bankkort fort som bara den så ingen jävel skulle hitta mitt kort och använda det. Sedan var det inte så mycket mer att göra än att gå på planet utan den. Resan till Helsingfors gick hur bra som helst Emilia sov mer än halva resan och var vaken i slutet när vi skulle landa men var hur glad och snäll som helst. Mammas lilla ängel! Väl i Helsingfors så hade vi ungefär 45 min på oss innan nästa plan skulle gå så det var ganska lagom stund att vänta. När vi skulle visa våra biljetter vid gaten så säger dom till oss att taggen som suttit på våran påse där Emilias vagn och bilstol legat har ramlat av så vi måste "identifiera" att det verkligen är våran vagn som ligger utanför planet innan dom lastar in den. Vaaaa fan inte något mer nu! Vi får åka flygbuss ut till våran lilla propellerplan!!! och då ser vi att EN del av vagnen ligger utanför planet. Jaha och vart är den andra vagndelen och bilstolen då?! Så vi fick prata med killen som lastade på väskorna på planet och säga att det var våran halva vagn åtminstånde som låg där men just som vi stod där och pratade så såg jag in i väskutrymmet att där låg våran bilstol och andra vagndelen. Puuuh det var ju jävligt tur det annars hade jag nog fått en hjärtattack på plats! Hur mycket ska man behöva vara med om på loppet inom några timmar. Hela den flygresan sov Emilia och när vi väl landat i Kuopio blev vi hämtade med bil av min morbror och kusin, Emilia sov vidare hela resan i bilen också som tog ca 2 timmar fast det kändes som en evighet eftersom att vi var så trötta efter allt resande och allt som hänt under dagen plus att det var mitt i natten. När klockan var ca 03:30 och vi svänger in på mummus gata så vaknade Emilia av att hon var hungrig. Snacka om tajming på den ungen.

Aja jag får väl vara glad att jag inte slaravde bort mitt barn iallafall! Vi är alla framme nu iallafall och mår bra. Fast vi saknar pappa Christian jätte mycket!
 
 
 

Packade och klara

 
Nu är vi färdigpackade och klara. Emilia och jag är hemma hos mamma i Olofstorp nu och väntar på att pappa Christian ska sluta jobbet och komma hit och umgås lite med oss innan vi blir körda till Landvetters flygplats. Vårat plan lyfter 20.20 ikväll mot Helsingfors. Sedan blir det ett snabbt planbyte mot Kuopio och sedan blir vi upplockade av morbror och kusinen med bil som vi får åka ca 2 timmar innan vi är framme hos mummu i Kuhmo! Det blir en lång resa med lilla Emilia på snart 5 månader.
 

Värme

 
Idag har det varit svettigt. Vi har varit hemma hos mamma och myst på altanen och sedan suttit inne och slappat när det blivit för svettigt ute. Men vi klagar inte!
 
 
 
 

Solen har hittat hit

 
Att vara mammaledig dagar som denna är verkligen inte fy skam. Vi har det gott i solen på altanen.
 
 
 

Matglad tjej

'
Idag fick Emilia provsmaka potatis och morötter. Vi har köpt färdiga smakportioner på Ica. Sedan första gången hon fick provsmaka mat när hon var 4 månader så har det inte varit några problem alls, tvärtom hon älskar mat. Hon skriker och blir riktigt förbannad när vi tycker att det räcker och hon inte får mera. En rikigt matglad tjej detta!
 
 
 

Skit väder

 
Kan det regna mer än vad det gör just nu? Tur att man är inomhus åtminståne. Jag och Emilia är hemma hos mamma och slappar. Emilia har gottat sig med att bada i vasken. Nu är det bara 4 dagar kvar innan vi reser till Finland. Vi kan väl hoppas på lite bättre väder där.
 
 
 
 

Söndag

 
Idag har vi varit hemma hos min familj på lite sent midsommar firande. Men som dom säger bättre sent än aldrig. Vi grillade men fick sitta inne pga det tråkiga vädret. Vart har sommaren tagit vägen egentligen?
 
 
 

Mitt liv, mitt allt

 
Vad skulle jag gjort utan min lilla tjej?
Finns inga ord som kan beskriva all kärlek som jag har för dig!
 
 

Midsommarafton

 
Igår firade vi både midsommar och Christians lillebror Patrick som fyllde 21! Så dagen började midsommarmiddag i trädgården hemma hos Christians familj, sedan begav vi oss till jonsered för att dansa kring stången (eller titta på). Senare på kvällen blev det fest för Patrick som avslutades på casinot! 
 
Bilder från gårdagen
 
 

koma

 
Idag är ingen speciellt bra dag! Har minst 10 kg snor i hjärnan och har tappat rösten så kan knappt få fram ett ljud. Så idag softar vi hemma bara. Abbe är här och håller mig och Emilia sällskap medans Christian är och träffar kompisar i stan.
 
 
 
 
 

Bildbomb

 
Hade lite tråkigt idag när pappa var på jobbet så vi tog massa kort!
 
 
 

Mammas gosetjej

 
Sitter i soffan och busar med världens snorigaste men goaste tjej!
 
 

Läggdax

Finns inget mysigare än att ligga och lukta på sin lilla älskade bebis! ♥ Natti natti
 
 
 
 

Onsdagkväll

 
Nu verkar det som Emilia är helt frisk igen så ikväll vågade vi oss ut en sväng  till bergsjövallen för att titta på när min lillebror spelade match mot Hisings backa. Det stod 4-0 till IFK killarna när vi gick därifrån och då hade bara halva andra halvlek spelats. När solen försvann blev det så kallt så vi åkte hem tidigare så inte Emilia skulle bli kall nu efter att hon varit sjuk och allt. Men lillebrosan hann göra 2 mål iallafall när vi var där!
 
 
 
 
 
 
 

120620

 
 
 
 
 
 

Sjuklingar

Idag sitter vi bara hemma och tar det lungt och gör absolut ingenting eftersom att Emilia varit sjuk och fortfarande är lite snorig. Så typiskt att det blev fint väder just idag då. Men Emilia verkar nöjd ändå.
 
 
 
 

Resa bokad

Idag bokade mamma, jag & Emilia biljetter till min mummu i Finland. Vi åker nästa torsdag redan och blir borta i 1 vecka. Det blir Emilias första resa och första gången "utomlands" om man nu vill kalla Finland utomlands. Det är iallafall lite blandande känslor, ska bli jätte roligt och mysigt att träffa mormor och komma bort från storstan, men samtidigt ska det bli jätte jobbigt att pappa Christian måste vara hemma och jobba och inte ska med. Vi kommer sakna han jätte jätte jätte mycket!
 
Jag och min fina mummu i april på Emilias dop
 
 

Promenad på landet

Igår hade jag en trött, ledsen och febrig liten tjej här hemma. Så idag har vi gjort minsta möjliga. Har dock hunnit med en långpromenad med mamma ute i Olofstorp på 1 timma och 40 min. Emilia sov som en stock i vagnen, det var nog gott med lite frisk luft.
 
 
 
 
 
 
 

Tavlor

Skrev ut 3 superfina bilder på Emilia ifrån pappa skrivare som jag ska göra till tavlor och hänga upp hemma på väggen! Vad fint det kommer att bli! Det är klart att det finaste vi har ska få hänga på väggen!




Frukost

Nu blir det frukost hemma hos mamma & pappa!




Dax att svettas

Fina svärmor passar Emilia så Christian & jag är på gymmet och svettas! Härligt!

 

 


Söndagsfrukost

Idag lyxade vi till det med frukost på Le pain!

 

 

 


Familjeträff


Här kommer lite bilder från våran supertrevliga kväll igår!



































Lördag

Pappa har åkt iväg för att tvätta våran bil som är nerbajsad av fågelskit så både jag & Emilia sitter hemma och myser i pyjamas och tittar på barnprogram. Ikväll är mina föräldrar bjudna hem till Christians föräldrar på middag. Så idag blir det Familjeträff!

 

 

 


Bästa med dagen

Det bästa med dagen har ändå varit att vi äntligen gått och skaffat oss en systemkamera! Jag är så himla glad och jag ska ta hur mycket bilder som helst! Har velat ha en väldigt länge nu och har lånat min pappas systemkamera under ett tag nu (och vilken stor skillnad gemfört med vanlig digitalkamera), men nu kändes det som det var dax att skaffa oss en egen. Extra roligt är ju att vi kan ta extra fina bilder på Emilia nu när hon växer upp. Jag är supernöjd!


Min nya älskling!! ♥


Nysnaggad sambo

Idag när vi gick i stan så fick Christian för sig att han ville raka av sig håret. Så nu ser han ut som en riktig byggarbetare! Passar ju perfekt till det nya jobbet!

 

Förebild

 

Christians bror Patrick skulle oxå klippa sig

image description

Trött tjej

Chris in action

Så nu har jag 2 ägghuvuden här hemma! Mina fina korvar!!

 


Nya mobilskal

Idag när vi var i stan så fick vi några nya skal till våra mobiler! Superfina! Älskar dom!


Pizzahut

Jag, Christian & Emilia är på pizzahut i stan och ska äta! Gooott!

 

 

 


Skolavslutning

Igår var jag, mamma & Emilia på min lillebror Albins skolavslutning. Han slutade 9an så alla familjer var inbjudna på mingel på skolan på kvällen. På kvällen var det avslutningsfest för 9orna och dom hade haft en grymt rolig och oförglömlig kväll enligt brorsan!


Mamma & Jag på väg till mingel!


Min snygga lillebror!


Killarna!


Albin & Fredrik


Mamma & Emmi




Emilia högg in på snackset direkt


Pappa tittade förbi en stund med


Innan partyt


Morgonmys

God morgon! Underbart med fredag!!

 

 

 


Just nu

Idag är vi väldigt trötta!

 

 


Äntligen!

Igår var min bror här för att han skulle klippa sig hos frisören (ÄNTLIGEN) på våran gata eftersom att han har skolavslutning idag! Så mycket snyggare i kort hår abbe! Aldrig mer långt! eller håller ni inte med?

Förebild

 

Efterbild (4 kilo lättare)

 

 


Ikväll har Emilia duschat med pappa! Hon verkligen älskar att duscha och bada! Gullunge!





Mysdag

Idag har vi varit hemma hos Emelie med familj. Man märkte verkligen på Emilia att hon rikigt stortrivdes med all uppmärksamhet av flickorna! Lille Filip var lika go och charmig som vanligt! Vi satt på deras inglasade balkong och hade det mysigt. Haft en kanon dag alltid lika roligt att umgås med familjen Babunovic!


Filip & Brudarna!








Just nu

Nu åker vi och träffar Emelie med familj!

 

 


Världens bästa jobb

Jag har verkligen världens bästa jobb och jag vill aldrig att det ska ta slut! Bara kunna ligga i sängen hur länge vi vill på morgonen och bara mysa, ta dagarna som dom kommer, umgås med fammilj och vänner och bara få vara med sin lilla korv hela dagarna! Mammaledighet is the shit!!




Fotbolls EM


Just nu sitter vi hemma och myser i soffan och tittar på Sverige - Ukraina. Heja Sverige!!





Ser ut att vara en spännande match



Älskling!

Nu är vi hemma och myser en stund i sängen innan det är dax för Emilia att åka upp till farmor och farfar så att mamma och pappa kan åka och träna tillsammans.

 

 


Anna

 

Jag och Emilia är och hälsar på fina Anna i kortedala!! Emilia myser för fullt och njuter till 1000 av all uppmärksamhet hon får! Alltid lika roligt att vara här! ♥

 

 

 


Kalas

 

Idag har vi varit hemma hos familjen och firat min pappa som fyller år! Det blev middag, efterrätt och pappa fick öppna presenter. Efteråt blev det fotbolls EM resten av kvällen.

 

Födelsedagsbarnet

 

Ute i köket var det disco. Albin & Emilia dansar tryckare.

 

 


Världens bästa pappa



Idag fyller världens bästa pappa år!! Grattis på 47 års dagen pappa!! Älskar dig! ♥


Idag blir det familjekalas!


Lördag

Min lillebror sov hos oss idag så vid 11 tiden körde jag han till sin träning! Efteråt åkte vi och lämnade Emilia hos farmor och farfar så åkte både Christian och jag o tränade. Så jävla härligt idag brände jag 1000 kalorier på 1 timma! Underbart!

 

 

 


Min fina familj

 

 


Träning

Mamma slutade sitt jobb kl 12 idag och kom förbi oss efteråt för att passa Emilia medans jag åkte iväg till gymmet för att träna. Nu har jag varit igång med träningen i 1 vecka exakt. Har varit på gymmet 2 gånger under veckan och tagit 1 timmas promenad 4 gånger. Känns så himla skönt att äntligen vara igång igen och jag är taggad till 1000!



Idag är jag extra stolt över mig själv. 1 timma på crosstrainern och ca 860 kalorier borta!
Det går bra nu!


Shopping

Det blev en del shopping idag på lager 157 och på hemvägen stannade vi även i Borås på Nelly outlet. (Jag som bara skulle med som sällskap UTAN att köpa något) Fick endå köpt ett par jeans, en tröja, ett par skor och en klänning! Christian Fick en t-shirt. Och sedan köpte jag även 2 ljusstakar hem att hänga på väggen.






Mot lager 157

Nu åker mamma, Ida, Emilia & jag till Lager 157.

 

 

 

 


Mys med min finaste

Älskar dig din lilla skit! ♥


Nationaldagen

Idag är det Sveriges nationaldag och vi varit i stan och fikat och umgåts med massa vänner.

 

Emilia firade nationaldagen med flagga i vagnen

 

Hela gänget

 

image description

Fina Maddis & Karolina

 

image description

Ida, min syster tittade förbi en sväng

 


Stan

Nu åker vi in till stan!

 

 

 


Studentfirande

Idag har vi varit på fina Josefines studenttmotagning. Grattis Jossan!!


Fina studenten Josefine!


Lillebror, Mami Jag & Chris


Lilla Emma & Jonas


Skål








Syster & Jag



Saknar pappa

Nu saknar jag och Emilia pappa och vill att han ska skynda sig hem från jobbet!

 


Bvc

I morse var vi på BVC på 4 månaders kontroll. Emilia vägde strax under 7 kg och var 63 cm lång. Nu är vi hemma igen och bara slappar.

 

 

 


Emilia ♥ Pino




Söndag

Idag traskade Christian & jag runt 5an i skatås med barnvagnen. Jävlar vad ont o röven man har nu efter alla uppförsbackar.

 

 

 

 

Måste man så måste man...

 

Jag har blivit tant! Måste alltid ta kort på blommor när jag är ute och går.

 

 

Sedan blev det matinhandlig på Ica i Munkebäck!

 

 

 

Sedan blev det söndagsmys med tacos! Perfekt söndag!

 

 


Mammablogg date

Vilken underbar helg jag haft. Igår var jag på mammablogg date hela dagen på PC bar & Kök.
God mat, massa tävlingar med superfina priser, väääldigt välfyllda goodiebags och inte minst
alla underbara och trevliga mammor man träffade!
Allt detta tack vare fina Desirée som fixat allt detta! Kanon jobb verkligen!


Här kommer bildbomb ifrån lördagen!




Tack desirée för allt jobb du gjort!!


God buffé!


Bordsplacering. Vid mitt bord satt det 4 Hannor. Inga problem där inte att komma ihåg tjejernas namn.


Välfylld goodiebag


Min fina mamma & Jag!


Emelie & Jag


Hanna & Hanna


Mamma hade turen att vinna ett valfritt plagg ifrån House of lola.


Själv så vann jag ett skitsnyggt läppkit ifrån Mary kay!


Jag hade turen att vinna både från Mary Kay & Presentkort från Namnnappen!


Goodiebagen!

Här är sponsorerna till goodiebagen

Chips från Svenska Lantchips
Vaniljkrokar från Majskrokar
Riskakor, rischips och te från Friggs
Värdekuponger från SIA Glass
Aloeveradrycken
Film och nalle från Pino
Våtservetter, necessär, badflodhäst, baby cream och protective diaper cream från Sebamed
Infoband
Tommee Tippee nappflaska samt handbok från Careb
Fruktpuré från Ella’s Kitchen
Napp (bestick eller bitring) samt rabattkod från MyKidoo
Mössa från House of Lola
Värmeljus från Liljeholmens
Prov samt rabattkupong från Colour Catcher
Trosor från Pierre Robert
Dip-in remover samt informationsblad från Depend
Floursköljning från Flux
Kräm från Decubal
Värdebevis från Film2Home
Tamponger och rakhyvel från Tampoons for free och Bic
Mádara Miracle set från ecoliving
Drops från SB12
Illustration från 2myror
Skosnören från Nokia
Bröllopsfixaren från Norstedts
Weleda Favorites från Weleda
Disktrasor från Wettex/Vileda
Trosskydd från Tena
Värdebevis från Headweb
Lavendel-doftpåse från Triumph
Prov från Estelle & Thild
Erbjudande från nelly
Prover från Johanna Holm Fristående Hudvårdskonsult Mary Kay
Erbjudande från Svinsöt
Klistermärken och ballong från meandi
Katalog och rabattkod från Lingon & Blåbär
Erbjudande från Burt’s Bees
Presentkort från Minimango
Erbjudande från BrandsForKids
Erbjudande från Lookibooki
Erbjudande från Happy Bling
Katalog från Sagolikt Bokförlag
Visitkort från Rabauke
Erbjudande vid köp av MAC Kid
Informationsblad från Namnnappen


Tack alla för en underbar dag!!


Mammabloggdate

Nu åker jag på mammabloggdate! Ska bli skit roligt!

 

 


Just nu

Ligger bredvid en väldigt trött och grinig tjej som ändå inte verkar vilja sova fast ögonen nästan går i kors.