Lördag

Igår hann vi med en hel del under dagen. När vi hade vaknat på morgonen och ätit och gjort oss iordning åkte vi för att hämta upp Ida för att sedan fortsätta hem till mamma. Det var härligt väder så vi bestämde oss för att åka till Bergums lantgård för att titta på djuren.
 
(Nej, Emilia sitter givetvis inte i baksätet utan bildstol. Men hon ville gärna sitta bredvid moster och mummu när bilden stod still och då ville jag passa på att ta kort för att det såg så roligt ut)
 
 
På vägen hem från lantgården stannade vi till vid ett hus där dom ville att man skulle plocka utav deras äpplen i trädgården eftersom att dom hade så många. Dom hade en enorm trädgård med säkert 8 olika äppleträd där det bara kryllade av äpplen, så det fanns ju en hel del att plocka. Vi fyllde en påse som mamma gjorde en god äppelpaj på. Men även efter det blev det massor av äpplen över så Emilia fick med sig en liten påse hem. Jag tror Emilia åt 5-6 äpplen under gårdagen så det verkar som om hon gillar äpplen.
 

Efteråt åkte vi en sväng till Ikea och åt mat och tittade lite på bla. säng till Emilia. Hon börjar bli stor nu så det är dags att köpa en lite större säng som hon kan sova i. Hon ville mer än gärna provtesta sängarna och såg väldigt nöjd ut.
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback