Danmark & The Reef

Förra helgen var vi ju som sagt var iväg på mini semester i Danmark tillsammans med våra vänner. Vi tog båten tidigt på lördagmorgon där vi åt av den underbara frukostbuffén. Lite senare var det dags för Nicke nyfiken show för tjejerna och efter showen blev det kramkalas och godisutdelning. Emilia var helnöjd. Sedan var det vi vuxnas tur att roa sig vid spelmaskinerna medans tjejerna sov middag i sina vagnar. Efter ca 4 timmars båttur var vi framme i Fredrikshamn. Hotellet låg ca 10 minuters promenadväg bort ifrån båten vilket var perfekt. Vi checkade in och kollade in våra rum och begav oss sedan direkt ut på stan för att äta middag. Senare på eftermiddagen var det äntligen dags för badet. Småtjejerna var i himlen och tvekade inte en sekund för att gå i vattnet. The Reef var verkligen att rekommendera med palmer, musik och tropisk värme (i alla fall i luften) jag som är världens badkruka tyckte att det var lite kallt i vattnet. Tjejerna hade väldigt roligt i alla fall och efter några timmar var vi alla helt slut. På kvällen åt vi buffé igen på hotellet som var väldigt bra. Helt underbart att bara lämna tallriken när man är färdig och gå och hämta en ny och slippa disk och allt det där som man måste göra annars hemma. Vi hade verkligen en underbar helg och vi hann med lite bad även dagen efter innan vi åkte hem på söndag eftermiddag med båten. Två väldigt nöjda och glada tjejer och 4 väldigt nöjda men trötta föräldrar. Detta kommer vi absolut att göra om i framtiden.
 
Tusen tack Camilla, Patrik & Alicia för en väldigt trevlig helg!

Kommentarer
Amanda Lundkvist säger:

man ser att ni haft det underbart där,härligt att det blev lyckat! :D

sv: jo vitaminbombsmoothien var supergod, är en av mina nya favoriter :D Och så kom jag ju på receptet själv ännutill :D

2013-10-05 | 10:16:32
Bloggadress: http://mandacecilia.blogg.se/
Anna säger:

Å, jag älskar The Reef! Vi brukar åka söndag-tisdag...jättelite folk och helt underbart.. som i en annan värld =)
Härliga bilder från er minisemester =)!

Svar: Tack Anna! Ja det var väldigt härligt att komma hemifrån lite även om det bara var till Danmark över en natt. Ja nästa gång får man nog åka dit en vardag då det är lite lugnare =)
Mina popcorn

2013-10-08 | 22:31:56
Bloggadress: http://mammatillelvira.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback